reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

he he no już kiedyś pisałam o tych podkłądach, że ja też się przeraziłam, pokazałam małżowi to wielkie oczy zrobił hehe

hehehehe..... a ile paczek brałaś? ja mam dwie jak juz bede w domku to zmienie na nieco zgrabniejsze......ja zwolenniczka tamponów musze takie COŚ nosić ałuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

reklama
A ja się muszę pożalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Tydzień temu (we wtorek) zrobiłam zamówienie u r_p77 i od razu zapłaciłam, czyli kasę na koncie mieli w środę. W czwartek dostałam mail, że paczka wysłana (oczywiście nie raczyli podac nr przesyłki) i do dziś paczki ani widu ani słychu. Nie po to płacę za kuriera, żeby ponad tydzień czekac na zamówienie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zła jestem jak cholera i negatyw bedzie na 100%.

Tydzień temu (we wtorek) zrobiłam zamówienie u r_p77 i od razu zapłaciłam, czyli kasę na koncie mieli w środę. W czwartek dostałam mail, że paczka wysłana (oczywiście nie raczyli podac nr przesyłki) i do dziś paczki ani widu ani słychu. Nie po to płacę za kuriera, żeby ponad tydzień czekac na zamówienie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Zła jestem jak cholera i negatyw bedzie na 100%.

zadzwon i zapytaj jaka frima kurierska, niech podadza Ci nr listu przewozowego, jesli twierdza ze wyslali, ja na szczescie nie mialam takich problemow

hehehehe..... a ile paczek brałaś? ja mam dwie jak juz bede w domku to zmienie na nieco zgrabniejsze......ja zwolenniczka tamponów musze takie COŚ nosić ałuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

mam 2 paczki bella w granatowym opakowaniu i 1 paczkę bella w tym różowym czy tam czerwonym opakowaniu.
i podobnie jak ty zwolenniczka tamponów, więc będzie mi też ciężko.. oprócz tego kupiłam 2 paczki podpasek tych z rossmanna największych..

oni gls wożą, a z nimi zawsze są problemy.. np nie zostawiają awizo więc możliwe ze byli 2 razy u ciebie a potem paczkę odsyłają :-(
pisz do r_p77 ze masz taką sytuację, bo to może nie ich wina, tylko kuriera właśnie..

mam 2 paczki bella w granatowym opakowaniu i 1 paczkę bella w tym różowym czy tam czerwonym opakowaniu.
i podobnie jak ty zwolenniczka tamponów, więc będzie mi też ciężko.. oprócz tego kupiłam 2 paczki podpasek tych z rossmanna największych..

ja zakupiłam 5 paczek:szok: absorgn, chyba za dużo, zwłaszcza ze nie używam podpasek tylko tamponów

zadzwon i zapytaj jaka frima kurierska, niech podadza Ci nr listu przewozowego, jesli twierdza ze wyslali, ja na szczescie nie mialam takich problemow
Pracowałam w sklepie internetowym i wiem z doświadczenia, że jak wysłają mail o wysłce bez podania nr listu przewozowego, to znaczy, że jeszcze nie wysłali towaru, bo albo go nie mają albo ktoś coś zawalił. A tak to zwalą winę na firmę kurierską. Albo podadzą nieistniejący nr listu i będą twierdzic, że kurier zagubił paczkę. Znam te triki, bo sama je musiałam stosowac. W ten sposób asekurują się przed otrzymaniem negatywa. Szkoda mojej kasy na telefon i moich nerwów...

ja zakupiłam 5 paczek:szok: absorgn, chyba za dużo, zwłaszcza ze nie używam podpasek tylko tamponów

tak, ja tylko 3, bo w szpitalu dają, więc swoich nie muszę mieć więc 2 dni mi odpadną.. a i mam nadzieję, że później to krwawienie nie będzie takie mocne- że podpaska wystarczy.. - chciałabym :-)

Pracowałam w sklepie internetowym i wiem z doświadczenia, że jak wysłają mail o wysłce bez podania nr listu przewozowego, to znaczy, że jeszcze nie wysłali towaru, bo albo go nie mają albo ktoś coś zawalił. A tak to zwalą winę na firmę kurierską. Albo podadzą nieistniejący nr listu i będą twierdzic, że kurier zagubił paczkę. Znam te triki, bo sama je musiałam stosowac. W ten sposób asekurują się przed otrzymaniem negatywa. Szkoda mojej kasy na telefon i moich nerwów...
nie marudź tylko napisz do nich!! :-)
i nie denerwuj się tak, bo malueszk to czuje.
P.S. pisałaś gdzieś jak dajecie na imię? czy mi coś umknęło?

reklama
aga no własnie o tym napisałam w poście do krewetki.
Miałam między innymi kontrolę nad firmami kurierskimi i uwierz mi, że to sklepy zwalają winę na kurierów. Firmy kurierskie mają takie obostrzenia, że nie wywalają takich numerów...

Co do imienia, to pomysłów brak:///

Do góry