reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Malina braliśmy komplet łóżko,komoda,szafa,krzesełko do karmienia(po rozłożeniu stolik i krzesełko dla trochę starszego dziecka) i półeczkę.;-)
Anusiak komoda super... mnie się podobało takie lozeczko w pEntliczku i sie zastanawiamy nad nim :)) ale chyba bedziemy w koncu przez allegro i lozeczko i wozek zamawiać:)
Nam najtaniej wyszło w Fartlandii :tak:Na Allegro dochodził koszt przesyłki,a tak dostaliśmy jeszcze rabat 5% i wyszło naprawdę spoko cenowo za całość.

Tysia ja mam kilka rzeczy z Pepco(typu spodnie,bluza,t-shirt) i jakościowo wydaje się byc ok.Nie wiem jak sprawa ma się ze śpioszkami itp rzeczami, które będą częściej używane niż bojówki.
Dziękuje wszystkim za miłe słowa :tak:

anusiak zakupki superowe:tak:, a pokoik prześliczny. Chyba masz już większośc rzeczy potrzebnych dla maluszka? Mamo, a ja jestem głęboko w lesie:dry:

ja też mam parę ciuchów tylko i sporo różnych rzeczy "obiecanych" od znajomych i rodzeństwa. Tylko jak przychodzi do gadania konkretnie to jakoś nikt mi nic nie daje:confused2:
JustMe, niebieskie weź, śliczne są:-) Te beżowe też, ale nie będą dobrze wyglądać w beżowym mieszkaniu:no:

Anusiak zakupy suuuper i pokoik miodzio:-) Pięknie tam aż by się chciało zmaieszkać:tak:
Widzę że zaczyna wrzeć w temacie urządzania pokoików/ kącików dla Maluszków, nic tylko teraz na foty czekać:-D
U nas Maluszek będzie z nami w sypialni. Planujemy w przyszłym miesiącu odmalować ściany, kupimy komodę i jakieś dekorację na ścianę i będzie miał/a swój kącik:-) Nie nasze mieszkanie więc nie poszalejemy..
JustMe ogólnie chyba beż mi się bardziej podoba ale skoro masz już taką kolorystyke to dla kontrastu bym wzięla te drugie- też są śliczne:tak:

Dziewczyny co myślicie o takim prześcieradełku?
**BOBAS** PRZEŚCIERADŁO z gumką NIEPRZEMAKALNE (898454984) - Aukcje internetowe Allegro

dokladnie. tylko bez stelaza. kapac bede pewnie w pokoju bo w lazience za malo miejsca a ta wanienka jest jednak huge. ile daliscie za nia?

a nie zgadniesz :-) 40 ziko :-) wanienka i stelaż
oczywiście używana z allegro - ale nie widać śladów zużycia:-)

Mój mąż najpierw się śmiał z tego mojego polowania na okazje a teraz jest ze mnie dumny, że mamy tyle fajnych rzeczy za pół darmo ;-)

a nie zgadniesz :-) 40 ziko :-) wanienka i stelaż
oczywiście używana z allegro - ale nie widać śladów zużycia:-)

Mój mąż najpierw się śmiał z tego mojego polowania na okazje a teraz jest ze mnie dumny, że mamy tyle fajnych rzeczy za pół darmo ;-)

to jestes lepsza ode mnie bo ja dalam 35zl za sama wanienke ;P

to jak Cie to pocieszy musieliśmy po nią pojechać do Otwocka;-)

Ale strasznie mili ludzie nam ja wydawali - dziadkowie poprzedniego małego użytkownika. Zrobili nam cała prezentację jaka to cudowna wanienka i jak się kapie dzidziusia :-)

reklama
my odbieralismy na marszalkowskiej ;P fajnie ze mili ludzie. kiedys jak odbieralam rozne rzeczy z allegro to i ludzie rozni sie trafiali. a odkad odbieram rzeczy dla dziecka to trafiam na samych przemilych i czesto dodatkowo kupuje u nich cos poza aukcjami albo dostaje jakies gratisy.

a co do wanienki to nie wydaje Ci sie ze jest taka wielka w porownaniu ze zwyklymi?

Do góry