reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Czyli pozostaje przekonac męża do tego czerwonego wózka ;))) Jakoś sobie nie wyobrazam na lato kupowac wozna ciemnoego, na przyklad granatowego. Z kolei jasny, na przyklad beż są super, ale boję się ze będę musiala go czyscic....

reklama
Czyli pozostaje przekonac męża do tego czerwonego wózka ;))) Jakoś sobie nie wyobrazam na lato kupowac wozna ciemnoego, na przyklad granatowego. Z kolei jasny, na przyklad beż są super, ale boję się ze będę musiala go czyscic....

mi się też podobają beże, ale z racji właśnie szybkiego brudzenia się odpada..
a co do czerwonego to np. może w połączeniu z granatowym i już będzie męski :tak:

Ja równiez kocham kolor czerwony...i zastanawiam się nad czerwonym wózkiem:-)Ale kolezanka powiedziała mi że czerwony jest częściej kupownay dla dziewczynek:-(Jeszcze się zasatanawiam..
Wcale nie prawda,mój synek jeździ w czerwonym wózku
Ja tez rozmyślałam nad bezowym kolorem,ale mi odradzali bo sie częściej brudzi

Hej . Z mężem chcieliśmy kupić na początku czerwono -czarny wózek, pózniej opcja była na czarny a teraz mamy zielony jasny:-). Ale ładny jest i jesteśmy zadowoleni.

Oto nasza wczorajsza zdobycz:

wanienka (Nataliak chyba masz taka samą?)
Myślałam, że jestem przesprytna będę napełniać prysznicem z wanny i potem przesuwac nad kibelek i wypuszczać wodę (ma korek) ale nic z tego koreczek nie z tej strony i przekrecanie na odwrót tez nie pomaga... Wtarabaniłam pod prysznic nawet pasuje:-) może będzie opcja na kąpanie jak będę sama:-) bo dostęp tylko z jednej strony...

dokladnie. tylko bez stelaza. kapac bede pewnie w pokoju bo w lazience za malo miejsca a ta wanienka jest jednak huge. ile daliscie za nia?

reklama
My niestety nie możemy urządzać pokoiku dla Wojtusia bo będzie jakiś czas pomieszkiewał z nami w pokoju (mieszkamy z tesciami i mamy tylko jeden- ale za to dosyć duży pokoik) Synuś bedzie mial w nim swóje miejsce....Kupimy komode łóżeczko i nad łóżeczkiem powiesze jakieś ładne dziecięce obrazki....Narazie musi wystarczyć....:-):-)

u nas bedzie podobna sytuacja, malenka z nami w jednym pokoju. mamy dwa ale do drugiego jest za daleko, trzeba przejsc korytarz i kuchnie. jesli bedziemy tu dlugo mieszkac to moze jak bedzie miala rok to zrobimy jej osobny pokoik. poki co w jej kaciku beda jakies ozdoby na scianie ale tylko wiszace, nie bedzie malowania ani naklejania.

Do góry