reklama
Czyli pozostaje przekonac męża do tego czerwonego wózka )) Jakoś sobie nie wyobrazam na lato kupowac wozna ciemnoego, na przyklad granatowego. Z kolei jasny, na przyklad beż są super, ale boję się ze będę musiala go czyscic....
mi się też podobają beże, ale z racji właśnie szybkiego brudzenia się odpada..
a co do czerwonego to np. może w połączeniu z granatowym i już będzie męski
M
martika311
Gość
Wcale nie prawda,mój synek jeździ w czerwonym wózkuJa równiez kocham kolor czerwony...i zastanawiam się nad czerwonym wózkiem:-)Ale kolezanka powiedziała mi że czerwony jest częściej kupownay dla dziewczynek:-(Jeszcze się zasatanawiam..
Ja tez rozmyślałam nad bezowym kolorem,ale mi odradzali bo sie częściej brudzi
ruda80
Fanka BB :)
Hej . Z mężem chcieliśmy kupić na początku czerwono -czarny wózek, pózniej opcja była na czarny a teraz mamy zielony jasny:-). Ale ładny jest i jesteśmy zadowoleni.
Agnieszka77
ruda80
Na moje czerwony wózeczek to dobry dla chłopca i dziewczynki.
corina
ja byłam zdecydowana na czerwony od samego początku, a na początku przecież czułam się na chłopca :-)
w końcu jakiego koloru ferrari jeżdzą faceci, przecież nie beżowymi
ja byłam zdecydowana na czerwony od samego początku, a na początku przecież czułam się na chłopca :-)
Mocne
N
nataliak
Gość
Oto nasza wczorajsza zdobycz:
wanienka (Nataliak chyba masz taka samą?)
Myślałam, że jestem przesprytna będę napełniać prysznicem z wanny i potem przesuwac nad kibelek i wypuszczać wodę (ma korek) ale nic z tego koreczek nie z tej strony i przekrecanie na odwrót tez nie pomaga... Wtarabaniłam pod prysznic nawet pasuje:-) może będzie opcja na kąpanie jak będę sama:-) bo dostęp tylko z jednej strony...
dokladnie. tylko bez stelaza. kapac bede pewnie w pokoju bo w lazience za malo miejsca a ta wanienka jest jednak huge. ile daliscie za nia?
reklama
N
nataliak
Gość
My niestety nie możemy urządzać pokoiku dla Wojtusia bo będzie jakiś czas pomieszkiewał z nami w pokoju (mieszkamy z tesciami i mamy tylko jeden- ale za to dosyć duży pokoik) Synuś bedzie mial w nim swóje miejsce....Kupimy komode łóżeczko i nad łóżeczkiem powiesze jakieś ładne dziecięce obrazki....Narazie musi wystarczyć....:-):-)
u nas bedzie podobna sytuacja, malenka z nami w jednym pokoju. mamy dwa ale do drugiego jest za daleko, trzeba przejsc korytarz i kuchnie. jesli bedziemy tu dlugo mieszkac to moze jak bedzie miala rok to zrobimy jej osobny pokoik. poki co w jej kaciku beda jakies ozdoby na scianie ale tylko wiszace, nie bedzie malowania ani naklejania.