reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny mam niezłą zagwozdkę, w 2 miesiące muszę urządzić kuchnię, łazienkę, salon i 1 sypialnię,
nie mam w ogóle wyczucia estetycznego, poza tym, że wiem co mi się podoba a co nie :-)
wyślijcie mi proszę parę linków, gdzie można zdjęcia pooglądać z jakimiś sensownymi inspiracjami, może któraś z Was się tym pasjonuje? Jastme?
nie wiem np. jakie są zasady?? jasna podłoga - ciemne meble, jasna podłoga - jasne meble?? odwrotnie? a jak się wybiera kolor drzwi wewnętrznych? w takim samym kolorze jak podłoga?

reklama
Oto nasza wczorajsza zdobycz:

wanienka (Nataliak chyba masz taka samą?)
Myślałam, że jestem przesprytna będę napełniać prysznicem z wanny i potem przesuwac nad kibelek i wypuszczać wodę (ma korek) ale nic z tego koreczek nie z tej strony i przekrecanie na odwrót tez nie pomaga... Wtarabaniłam pod prysznic nawet pasuje:-) może będzie opcja na kąpanie jak będę sama:-) bo dostęp tylko z jednej strony...

ładna wanienka.........gdzie kupiliście i za ile? :confused::-D

Widzę, że temat pokoików dziecięcych coraz częściej się pojawia :tak:
Nie było mnie trochę, mąż miał trochę wolnego,więc eksploatowałam go na maxa :-p:-p:-p
W Auchan jest sporo dziecięcych ciuszków przecenionych na 5-10-20zł:tak:
To samo w Pepco :tak:
No to ja się pochwalę wczorajszymi zakupami :-D
Ciuszki po przecenie.
Bluzy-9,99
Spodnie -4,99
T-shirt-4,99
:-D:-D:-D No i weź nie kup! ;-)
Wieszaczek z Pepco-9,99
Leżaczek,matę,fotelik i przewijak odkupiłam od kolezanki. No i w końcu przyszła zamówiona komoda :-)
KOCHAM ZAKUPY! :-D:-D:-D

Załączniki

• SN854150 (450 x 600).jpg
    SN854150 (450 x 600).jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 46
  • SN854158 (450 x 600).jpg
    SN854158 (450 x 600).jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 42
  • SN854155 (600 x 450).jpg
    SN854155 (600 x 450).jpg
    28 KB · Wyświetleń: 43
  • SN854145 (450 x 600).jpg
    SN854145 (450 x 600).jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 43
  • SN854148 (600 x 450).jpg
    SN854148 (600 x 450).jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 47
  • SN854135 (600 x 450).jpg
    SN854135 (600 x 450).jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 61
Anusiak - no to rządzisz z tymi zakupami ;-) niezłe ceny
a komoda bardzo fajniutka - czyli macie komplet do łóżeczka, czy jeszcze macie do tego szafę?

Anusiak komoda super... mnie się podobało takie lozeczko w pEntliczku i sie zastanawiamy nad nim :)) ale chyba bedziemy w koncu przez allegro i lozeczko i wozek zamawiać:)

reklama
Kupowałyście coś w Pepco? Chodzi mi o ciuszki? Bo widziałam, że są przeceny, ale nie wiem jak z ich jakościa.

Do góry