reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

JustMe5 bez jest super, ale pod warunkiem ze zrobisz w pokoju jakies wyrazne akcenty w innym, juz zywym kolorze. Ja bym obstwiala czerwony, bo kocham ten kolor ;))) Fotelik dla małego bedzie na bank czerowyny, wózek tez bym najchętniej kupila czerwony, ale mąż twierdzi ze mało męski kolor. Więc bedzie pewnie bordo/fiolet/zieleń - cos z tych kolorków.

reklama
My niestety nie możemy urządzać pokoiku dla Wojtusia bo będzie jakiś czas pomieszkiewał z nami w pokoju (mieszkamy z tesciami i mamy tylko jeden- ale za to dosyć duży pokoik) Synuś bedzie mial w nim swóje miejsce....Kupimy komode łóżeczko i nad łóżeczkiem powiesze jakieś ładne dziecięce obrazki....Narazie musi wystarczyć....:-):-)

JustMe5 bez jest super, ale pod warunkiem ze zrobisz w pokoju jakies wyrazne akcenty w innym, juz zywym kolorze. Ja bym obstwiala czerwony, bo kocham ten kolor ;))) Fotelik dla małego bedzie na bank czerowyny, wózek tez bym najchętniej kupila czerwony, ale mąż twierdzi ze mało męski kolor. Więc bedzie pewnie bordo/fiolet/zieleń - cos z tych kolorków.
Ja równiez kocham kolor czerwony...i zastanawiam się nad czerwonym wózkiem:-)Ale kolezanka powiedziała mi że czerwony jest częściej kupownay dla dziewczynek:-(Jeszcze się zasatanawiam..

Dziewczyny z Wawy - help! znacie może jakiegoś rozsądnego stolarza???

Koleś, który nam robił kuchnie z zeszłym roku od 3 miesięcy nam obiecuje ostanie drobiazgi - biurko, regały i drzwiczki do pawlaczy i kurka nic... mam dość czekania.

W sobotę mój M się obudził w sklepie i z niewinną miną zapytał patrząc na wanienkę "a takie coś też kupujemy?"... chyba myślał że od razu pod prysznic małego wsadzę:-D

JustMe obydwa komleciki sliczne... ja zauważyłam że większość kupuję rzeczy niebieskich więc muszę wyluzować:tak:

zaraz będę w tesco, ciekawe czy przecenili znowu coś ciekawego:dry:

Tysia, powiedz mężowi, że jeśli chodzi o wnętrza i architekturę, to czerwony uważany jest za najbardziej MĘSKI kolor! Serio!!:tak:

Dziewczyny z Wawy - help! znacie może jakiegoś rozsądnego stolarza???

Koleś, który nam robił kuchnie z zeszłym roku od 3 miesięcy nam obiecuje ostanie drobiazgi - biurko, regały i drzwiczki do pawlaczy i kurka nic... mam dość czekania.

Niestety, swojego Ci nie polecę, bo -pomimo że robi rzeczy bardzo solidnie i z dobrych materiałów- to ostatnio za niewielką, 2-drzwiową szafę na książki, tylko z półkami, zażądał 4 tys.
Jak dla mnie szok i serdecznie mu podziękowaliśmy.....

łoł JustMe - ceni się...

myslałam o poszukaniu gdzieś pod Warszawą.

Czerwony - bardzo męski!!! Ferri by sobie kupił zielone???????? please...

mój ulubiony to też czerwony i wózek tez będzie czerwony.:tak:
mało męski to różowy :-p

reklama
Ja równiez kocham kolor czerwony...i zastanawiam się nad czerwonym wózkiem:-)Ale kolezanka powiedziała mi że czerwony jest częściej kupownay dla dziewczynek:-(Jeszcze się zasatanawiam..

Tylko jeżeli chodzi o reklamy i prospekty to w czerwonych wózkach tylko chłopców:tak: Ja z racji ,że dziewczynka mam juz wybrany kolor liliowy z różowym i tak juz zostanie.

Do góry