reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Do mnie wczoraj doszły przesyłki z allegro...zamówiłam śpioszki i kaftaniki tak na początek do szpitala,chociaż nie wiem czy nie lepsze bedą body...no ale to nic najwyżej kupie ze 4szt body będą też przydatne i w domu:-).Tylko jedna rzecz trochę nie bardzo mi się podoba...a nie było tej "usterki"opisanej w opisie aukcji:no:.
Do tego przyszły mi 2 książki z czego jedna mi się bardzo podobaa a druga niestety nie...to jest encyklopedia zdrowia dziecka..i ja głupia myślałam ze tam będzie opisane jak postępować w przypadku choroby (ale tj np gorączka,czy jakieś inne choroby łagodne że tak to określe) a tam kurcze same niespotykane przypadki...aż na te obrazki nie mogłam patrzec a co dopiero o tym czytać:no::no:

reklama
Awru - przecudne ciuszki :-) synuś będzie niezły elegancik
ja dziś wapdłąm znów do mothercare (pamiętałam, że Tiger pisała o zakupie fajniutkiego przecenionego kocyka), no ale nie było obniżek na kocyki..więc zakupiłam bodziaki dla Małej - taaaakie słodziasne, moja siostra juz patrzyła już na mnie jak na wariatkę - twierdzi, że wpadłam w zakupoholizm

Tropicielki nicków jedne no!;-)
Stwierdziłam, że mała szansa na to, że mnie nikt nie przelicytuje, a JEŚLI wygram więcej niż jedną licytację, to sama wrzucę książkę na allegro:-)
Spędziłam dzisiaj ze 2h próbując znaleźć tę książkę w necie i d...a. Pisałam już wcześniej, że nawet pofatygowałam się do tej Calineczki & Gagatka, na Pragę i też już im się skończyły egzemplarze.. Biły kruk normalnie:eek:

Tropicielki nicków jedne no!;-)
Stwierdziłam, że mała szansa na to, że mnie nikt nie przelicytuje, a JEŚLI wygram więcej niż jedną licytację, to sama wrzucę książkę na allegro:-)
Spędziłam dzisiaj ze 2h próbując znaleźć tę książkę w necie i d...a. Pisałam już wcześniej, że nawet pofatygowałam się do tej Calineczki & Gagatka, na Pragę i też już im się skończyły egzemplarze.. Biły kruk normalnie:eek:
jakby co to ja sie piszę na 1 nadwyżkową ksiazkę

Dziewczyny bardzo dużo książek jest w .pdf-ie na chomikuj.pl. Trzeba się tylko zarejestrować za kilka złotych. Jest też książka Zawitkowskiego, na którą "polujecie" :tak:. Jak będziecie chciały coś znaleźć na tej stronie wpiszcie w google np. Paweł Zawitkowski Co nieco o rozwoju dziecka chomikuj.

Dziewczyny bardzo dużo książek jest w .pdf-ie na chomikuj.pl. Trzeba się tylko zarejestrować za kilka złotych. Jest też książka Zawitkowskiego, na którą "polujecie" :tak:. Jak będziecie chciały coś znaleźć na tej stronie wpiszcie w google np. Paweł Zawitkowski Co nieco o rozwoju dziecka chomikuj.

a moglabys podac linka? bo ja nie moge znalezc, jest inna ksiazka zawitkowskiego.

reklama
Do góry