reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

to ja sie pochwale zakupem lozeczkowym :)DREWEX

Załączniki

• julia.jpg
    julia.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Śliczne łóżeczko Nataliak :-) Też chciałam takie z szufladą. Zawsze sie przydaje do przechowywania pościeli, ręczniczków, pieluch itp. Ale ostatecznie wzięliśmy bez, z myślą, że najwyżej szufladę się dokupi. Jednak stwierdziliśmy, że tylko będzie się w niej sierść psa zbierać - linieje jak szlony... :dry: - pieluszki i pościel powędrowały na regał :-p

Znajomi mają łóżeczko z szufladą i jak się nawet minimalnie chce łóżeczko przesunąć to jest kłopot. No i żle jest stanąć przy samym łóżeczku bo stopy pod nie nie wchodzą:confused: Temu ja tam wolę bez szuflady. A będę miała stareeeee, bo jeszcze po swoim starszym rodzeństwie, sobie i siostrzeńcach, w stanie zadowalającym:-) I za darmo:-D
Zrobiłam wreszcie zdjęcia swoich biedronkowych zakupów, oto one:
Bodziaki komplet i pajace (2takie same) rozm. 56, a rajstopki (też 2) rozm 68/74 będą na jesień lub zimę:happy2:

Załączniki

• body.jpg
    body.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 39
  • komplet.jpg
    komplet.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 42
  • pajac.jpg
    pajac.jpg
    79,7 KB · Wyświetleń: 40
  • rajtki.jpg
    rajtki.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 39
ładniutkie te ciuszki :-) ja też bym porobiła trochę zdjęć i się pochwaliła nowymi nabytkami, ale od piątku leżę w łóżeczku i niedomagam, bo przeziębienie/choroba mnie rozbiera :-( Jak siły wrócą, to chwycę za aparat i będę pstrykać :-)

perspektywa podniesienia się, wyszukania ubranek z pudła, znalezienia i odpalenia aparatu, a następnie podłączenia go i umieszczenia zdjęć mnie przeraża - opuściły mnie wszystkie siły :no:

reklama
Śliczne łóżeczko Nataliak :-) Też chciałam takie z szufladą. Zawsze sie przydaje do przechowywania pościeli, ręczniczków, pieluch itp. Ale ostatecznie wzięliśmy bez, z myślą, że najwyżej szufladę się dokupi. Jednak stwierdziliśmy, że tylko będzie się w niej sierść psa zbierać - linieje jak szlony... :dry: - pieluszki i pościel powędrowały na regał :-p

to nasze ma zamykana od gory szuflade wiec nic sie do srodka dostawac nie bedzie. bez pokrywy bym nie chciala bo koty by do srodka wlazily ;)

Do góry