reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
Nie wiem czy to jest ta sama? Są też filmy Na tych stronach, które znalazłam jest też dużo innych ciekawych książek:a moglabys podac linka? bo ja nie moge znalezc, jest inna ksiazka zawitkowskiego.
moje dziecko-książki - Livia82 - Chomikuj.pl
dziecko - aneczkag22 - Chomikuj.pl
Co nieco o rozwoju dziecka.avi - calineczkazbajki - Chomikuj.pl
Nataliak gratuluje zakupu:-)to ja sie pochwale zakupem lozeczkowym DREWEX
N
nataliak
Gość
Nie wiem czy to jest ta sama? Są też filmy Na tych stronach, które znalazłam jest też dużo innych ciekawych książek:
moje dziecko-książki - Livia82 - Chomikuj.pl
dziecko - aneczkag22 - Chomikuj.pl
Co nieco o rozwoju dziecka.avi - calineczkazbajki - Chomikuj.pl
super, dzieki za linki, sciagam wszystko
a zawitkowskiego to niestety nie ta ksiazka. film wlasciwy.
Śliczne łóżeczko Nataliak :-) Też chciałam takie z szufladą. Zawsze sie przydaje do przechowywania pościeli, ręczniczków, pieluch itp. Ale ostatecznie wzięliśmy bez, z myślą, że najwyżej szufladę się dokupi. Jednak stwierdziliśmy, że tylko będzie się w niej sierść psa zbierać - linieje jak szlony... - pieluszki i pościel powędrowały na regał
Znajomi mają łóżeczko z szufladą i jak się nawet minimalnie chce łóżeczko przesunąć to jest kłopot. No i żle jest stanąć przy samym łóżeczku bo stopy pod nie nie wchodzą Temu ja tam wolę bez szuflady. A będę miała stareeeee, bo jeszcze po swoim starszym rodzeństwie, sobie i siostrzeńcach, w stanie zadowalającym:-) I za darmo
Zrobiłam wreszcie zdjęcia swoich biedronkowych zakupów, oto one:
Bodziaki komplet i pajace (2takie same) rozm. 56, a rajstopki (też 2) rozm 68/74 będą na jesień lub zimę
Zrobiłam wreszcie zdjęcia swoich biedronkowych zakupów, oto one:
Bodziaki komplet i pajace (2takie same) rozm. 56, a rajstopki (też 2) rozm 68/74 będą na jesień lub zimę
Załączniki
ładniutkie te ciuszki :-) ja też bym porobiła trochę zdjęć i się pochwaliła nowymi nabytkami, ale od piątku leżę w łóżeczku i niedomagam, bo przeziębienie/choroba mnie rozbiera :-( Jak siły wrócą, to chwycę za aparat i będę pstrykać :-)
reklama
N
nataliak
Gość
Śliczne łóżeczko Nataliak :-) Też chciałam takie z szufladą. Zawsze sie przydaje do przechowywania pościeli, ręczniczków, pieluch itp. Ale ostatecznie wzięliśmy bez, z myślą, że najwyżej szufladę się dokupi. Jednak stwierdziliśmy, że tylko będzie się w niej sierść psa zbierać - linieje jak szlony... - pieluszki i pościel powędrowały na regał
to nasze ma zamykana od gory szuflade wiec nic sie do srodka dostawac nie bedzie. bez pokrywy bym nie chciala bo koty by do srodka wlazily