reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

to ja sie pochwale zakupem lozeczkowym :)DREWEX

Załączniki

• julia.jpg
    julia.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Śliczne łóżeczko Nataliak :-) Też chciałam takie z szufladą. Zawsze sie przydaje do przechowywania pościeli, ręczniczków, pieluch itp. Ale ostatecznie wzięliśmy bez, z myślą, że najwyżej szufladę się dokupi. Jednak stwierdziliśmy, że tylko będzie się w niej sierść psa zbierać - linieje jak szlony... :dry: - pieluszki i pościel powędrowały na regał :-p

Znajomi mają łóżeczko z szufladą i jak się nawet minimalnie chce łóżeczko przesunąć to jest kłopot. No i żle jest stanąć przy samym łóżeczku bo stopy pod nie nie wchodzą:confused: Temu ja tam wolę bez szuflady. A będę miała stareeeee, bo jeszcze po swoim starszym rodzeństwie, sobie i siostrzeńcach, w stanie zadowalającym:-) I za darmo:-D
Zrobiłam wreszcie zdjęcia swoich biedronkowych zakupów, oto one:
Bodziaki komplet i pajace (2takie same) rozm. 56, a rajstopki (też 2) rozm 68/74 będą na jesień lub zimę:happy2:

Załączniki

• body.jpg
    body.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 34
  • komplet.jpg
    komplet.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 35
  • pajac.jpg
    pajac.jpg
    79,7 KB · Wyświetleń: 35
  • rajtki.jpg
    rajtki.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 32
ładniutkie te ciuszki :-) ja też bym porobiła trochę zdjęć i się pochwaliła nowymi nabytkami, ale od piątku leżę w łóżeczku i niedomagam, bo przeziębienie/choroba mnie rozbiera :-( Jak siły wrócą, to chwycę za aparat i będę pstrykać :-)

perspektywa podniesienia się, wyszukania ubranek z pudła, znalezienia i odpalenia aparatu, a następnie podłączenia go i umieszczenia zdjęć mnie przeraża - opuściły mnie wszystkie siły :no:

reklama
Śliczne łóżeczko Nataliak :-) Też chciałam takie z szufladą. Zawsze sie przydaje do przechowywania pościeli, ręczniczków, pieluch itp. Ale ostatecznie wzięliśmy bez, z myślą, że najwyżej szufladę się dokupi. Jednak stwierdziliśmy, że tylko będzie się w niej sierść psa zbierać - linieje jak szlony... :dry: - pieluszki i pościel powędrowały na regał :-p

to nasze ma zamykana od gory szuflade wiec nic sie do srodka dostawac nie bedzie. bez pokrywy bym nie chciala bo koty by do srodka wlazily ;)

Do góry