a wy nie mieliście od kogoś dostać łóżeczka?to ja sie pochwale zakupem lozeczkowym DREWEX
reklama
magda102
Fanka BB :)
Witam niedzielnie!
Czy którakolwiek z przyszłych mam miała w rękach butelki Canpol LOVI ze smoczkami dynamicznymi? Jestem ciekawa opinii.
Czy którakolwiek z przyszłych mam miała w rękach butelki Canpol LOVI ze smoczkami dynamicznymi? Jestem ciekawa opinii.
nikita ciuszki fajne. rajstopki ja tez kupiłam, ale inne wzoryZnajomi mają łóżeczko z szufladą i jak się nawet minimalnie chce łóżeczko przesunąć to jest kłopot. No i żle jest stanąć przy samym łóżeczku bo stopy pod nie nie wchodzą Temu ja tam wolę bez szuflady. A będę miała stareeeee, bo jeszcze po swoim starszym rodzeństwie, sobie i siostrzeńcach, w stanie zadowalającym:-) I za darmo
Zrobiłam wreszcie zdjęcia swoich biedronkowych zakupów, oto one:
Bodziaki komplet i pajace (2takie same) rozm. 56, a rajstopki (też 2) rozm 68/74 będą na jesień lub zimę
co do szuflady pod łózeczkiem to mi się od razu z odkurzaniem kojarzy, że ciążko tam dojść, ale może się mylę
N
nataliak
Gość
a wy nie mieliście od kogoś dostać łóżeczka?
no to wlasnie to ktore odkupilismy
to nasze ma zamykana od gory szuflade wiec nic sie do srodka dostawac nie bedzie. bez pokrywy bym nie chciala bo koty by do srodka wlazily
O! To rzeczywiście fajne rozwiązanie. Myślałam że takich nie robią. Widziałam tylko w Ikei taką pseudo pokrywę z materiału, ale do kitu była... Dlatego zrezygnowaliśmy. Ale jak wy macie z taką porządną pokrywą, to super :-)
używany x-lander duży zestaw , jakby któraś była zainteresowana
X LANDER XA 3 w 1 SUPER MEGA ZESTAW 0-3 LAT (892572628) - Aukcje internetowe Allegro
X LANDER XA 3 w 1 SUPER MEGA ZESTAW 0-3 LAT (892572628) - Aukcje internetowe Allegro
M
martika311
Gość
Ja mam takie w domu,już mam je w domu rok,dobrze się sprawują,można w mikrofali odparzać i podgrzewać,smoczek jest mięciutki.Ale ja po jakimś czasie wymieniłam na inny smoczek szeroki z canpola.Bo mi mleko przeciekało przez ten smoczek,bo się wyluzowałWitam niedzielnie!
Ale ja po jakimś czasie wymieniłam na inny smoczek szeroki z canpola.Bo mi mleko przeciekało przez ten smoczek,bo się wyluzował
czytam Was i czytam i "wyluzowany smoczek" mnie rozwalił
reklama
wreszcie kupiłam buty na plaskim, bo na obcasach to tylko do smietnika, z powrotem już miałam problem
i są pierwsze efekty, oglądałam dziś bodziaki rozm. 50 i 56, jezuniuuuu jakie to małe, jak my będziemy te ramionka upychać w te rękawki ???
i są pierwsze efekty, oglądałam dziś bodziaki rozm. 50 i 56, jezuniuuuu jakie to małe, jak my będziemy te ramionka upychać w te rękawki ???