reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Znajomi mają łóżeczko z szufladą i jak się nawet minimalnie chce łóżeczko przesunąć to jest kłopot. No i żle jest stanąć przy samym łóżeczku bo stopy pod nie nie wchodzą:confused: Temu ja tam wolę bez szuflady. A będę miała stareeeee, bo jeszcze po swoim starszym rodzeństwie, sobie i siostrzeńcach, w stanie zadowalającym:-) I za darmo:-D
Zrobiłam wreszcie zdjęcia swoich biedronkowych zakupów, oto one:
Bodziaki komplet i pajace (2takie same) rozm. 56, a rajstopki (też 2) rozm 68/74 będą na jesień lub zimę:happy2:
nikita ciuszki fajne. rajstopki ja tez kupiłam, ale inne wzory:-p
co do szuflady pod łózeczkiem to mi się od razu z odkurzaniem kojarzy, że ciążko tam dojść, ale może się mylę:confused:

to nasze ma zamykana od gory szuflade wiec nic sie do srodka dostawac nie bedzie. bez pokrywy bym nie chciala bo koty by do srodka wlazily ;)

O! To rzeczywiście fajne rozwiązanie. Myślałam że takich nie robią. Widziałam tylko w Ikei taką pseudo pokrywę z materiału, ale do kitu była... Dlatego zrezygnowaliśmy. Ale jak wy macie z taką porządną pokrywą, to super :-)

Witam niedzielnie!
Czy którakolwiek z przyszłych mam miała w rękach butelki Canpol LOVI ze smoczkami dynamicznymi? Jestem ciekawa opinii.
Ja mam takie w domu,już mam je w domu rok,dobrze się sprawują,można w mikrofali odparzać i podgrzewać,smoczek jest mięciutki.Ale ja po jakimś czasie wymieniłam na inny smoczek szeroki z canpola.Bo mi mleko przeciekało przez ten smoczek,bo się wyluzował

reklama
wreszcie kupiłam buty na plaskim, bo na obcasach to tylko do smietnika, z powrotem już miałam problem
i są pierwsze efekty, oglądałam dziś bodziaki rozm. 50 i 56, jezuniuuuu jakie to małe, jak my będziemy te ramionka upychać w te rękawki ???

Do góry