reklama
chaja
Zaangażowana w BB
Z kołyski dziecko szybko wyrośnie, więc nie warto wydawać pieniędzy. Ja jestem chyba jednak za prostymi tradycyjnymi łóżeczkami np: ŁÓŻECZKO RADEK VII TEAK +MATERAC+ POŚCIEL (759602222) - Aukcje internetowe Allegro
Anusiak podzielam twoj poglad kolyski sa przesliczne ale to chwilowa przyjemnosc..i spory wydatek. mi sie tez bardzo podobaja takie tradycyjne lozeczka, juz sie nie moge doczekac
Chciałabym być pewna, że wszystko bedzie w porządku i już niedługo będę mogła kompletować całą wyprawkę, mebelki.. Ahhh. Rozmarzyłam się
http://www.allegro.pl/item754191662_lozeczko_lozko_lozeczkachaber_i_ex_z_szuf.html a mi się podoba to Ale sosnowe
http://www.allegro.pl/item754191662_lozeczko_lozko_lozeczkachaber_i_ex_z_szuf.html a mi się podoba to Ale sosnowe
Ostatnia edycja:
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Melodie są też jasne ;-)ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII SOSNA+MATERAC G-P-K (756475846) - Aukcje internetowe Allegro Niektórzy polecają nawet jasne, gdyż mnie widać, obicia i dziecięce ząbki :-)
A odnośnie tego łóżeczka które wkleiłaś...bardzo ładne, ja tez chciałam z szufladą, (dla mnie ładniej wyglądają, niż te bez), dopóki nie przeczytąłam mądrej wypowiedzi, jednej z mam, że ta szuflada może być uciążliwa Normalnie podchodząc do łózka, stopy mamy pod nim, przy szufladzie (nisko położonej) nasze stopy pozostają na zewnątrz, więc mamy większy problem ze schyleniem się do dziecka, gdyż znajdujemy sie dalej od łózka na odległość stóp. A że ja mam 41 r to jeszcze przemyślę ten zakup, a raczej przetestuję w sklepie
A odnośnie tego łóżeczka które wkleiłaś...bardzo ładne, ja tez chciałam z szufladą, (dla mnie ładniej wyglądają, niż te bez), dopóki nie przeczytąłam mądrej wypowiedzi, jednej z mam, że ta szuflada może być uciążliwa Normalnie podchodząc do łózka, stopy mamy pod nim, przy szufladzie (nisko położonej) nasze stopy pozostają na zewnątrz, więc mamy większy problem ze schyleniem się do dziecka, gdyż znajdujemy sie dalej od łózka na odległość stóp. A że ja mam 41 r to jeszcze przemyślę ten zakup, a raczej przetestuję w sklepie
anusiak-białystok
Ja od dwóch tygodni jestem na zwolnieniu lekarskim Więc z nudów różne rzeczy robię :-)
anusiak-białystok
Ja tez lubię oglądać, ale normalnie nie mam na to czasu, a że teraz siedze cały dzień sama w domu, to latam po necie :-) Jak wrócę do pracy, skończy się lenistwo
reklama
A ja musze kupic podwojny wozek, bo moj starszy maluszek bedzie mial dopiero 18 m-cy I zaden inny mi sie nie podoba tylko ten
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=85&products_id=791&<osCsid>
Ze wszystkimi dodatkami folia, spiworkiem dla dzidz itd prawie 4 tys
wybacz, ale ten wózek jest koszmarny, ten maluszek z tyłu nic nie bedzie widział. ja widizałam takie podobne, że jest spacerówka owrócona przodem do jazdy i za pleckami jest gondola tyłem do jazdy- czyli widzisz maluszka i też łądnie wyglądał ten wózek, jak znajdę to ci podeślę link.