reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Melodie są też jasne ;-)ŁÓŻECZKO KLUPŚ RADEK VII SOSNA+MATERAC G-P-K (756475846) - Aukcje internetowe Allegro Niektórzy polecają nawet jasne, gdyż mnie widać, obicia i dziecięce ząbki :-)
A odnośnie tego łóżeczka które wkleiłaś...bardzo ładne, ja tez chciałam z szufladą, (dla mnie ładniej wyglądają, niż te bez), dopóki nie przeczytąłam mądrej wypowiedzi, jednej z mam, że ta szuflada może być uciążliwa :cool: Normalnie podchodząc do łózka, stopy mamy pod nim, przy szufladzie (nisko położonej) nasze stopy pozostają na zewnątrz, więc mamy większy problem ze schyleniem się do dziecka, gdyż znajdujemy sie dalej od łózka na odległość stóp. A że ja mam 41 r to jeszcze przemyślę ten zakup, a raczej przetestuję w sklepie :tak:

o kurcze dziewczyny ja do tej pory w ogóle nie myślałam jeszcze o tego typu rzeczach ale po tym co zobaczyłam w waszych linkach postanowiłam działać i od rana wertuję allegro :D

hehe i wszystko jasne ;) ja od wtorku też bo lekkie przeziębienie było.. ale dziś już ostatni dzień i od poniedziałku do pracy więc znowu będzie na wszystko czasu brakowało :/

Z nudów? Proszę Cię ;) Uwielbiam oglądac takie rzeczy ;)
Ja też mam 40/ 41 :p Ale nie sądzę żeby to był problem.. Takie łóżeczka są ładne i funkcjonalne!

reklama
A ja musze kupic podwojny wozek, bo moj starszy maluszek bedzie mial dopiero 18 m-cy:eek: I zaden inny mi sie nie podoba tylko ten
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=85&products_id=791&<osCsid>

Ze wszystkimi dodatkami folia, spiworkiem dla dzidz itd prawie 4 tys:szok::szok:

wybacz, ale ten wózek jest koszmarny, ten maluszek z tyłu nic nie bedzie widział. ja widizałam takie podobne, że jest spacerówka owrócona przodem do jazdy i za pleckami jest gondola tyłem do jazdy- czyli widzisz maluszka i też łądnie wyglądał ten wózek, jak znajdę to ci podeślę link.

Do góry