reklama
Zafasolkowana
Zaciekawiona BB
aga0411, ja też wszystko od "zera" zaczynam kupować. Wózki faktycznie drogie, ale chciałabym wybrać taki, który np. będę używać przy drugim dziecku (jeżeli takowe się jeszcze narodzi, w co nie wątpie )
Na allegro widziałam, że dziewczyny sprzedają cała wyprawkę ubranek, więc też się opłaca. Moja mama oszalała! Nie wytrzymała i powiedziałam jej o ciąży. A ona wpadła w szał poprostu! Chyba mi już kupiła dwie pary skarpetek.
Na allegro widziałam, że dziewczyny sprzedają cała wyprawkę ubranek, więc też się opłaca. Moja mama oszalała! Nie wytrzymała i powiedziałam jej o ciąży. A ona wpadła w szał poprostu! Chyba mi już kupiła dwie pary skarpetek.
no to super!!
moja dowie się z sobotę, bo w piątek idę na usg wtedy bedzie 6 tydz i 2 dzień wiec bedzie dobry moment by im powiedzieć
a co do wózka, to u mnie napewno wielofunkcyjne, jasnego koloru, bo jeśli mam urodzić w maju, to już będzie ładnie i ciepło, a ciemne kolory przyciągają słońce. mam kilka typów, które mi sie podobają- 4 kółka, duże pompowane,
myślę, też ze nie ma sensu, zeby dużo ciuszków kupować, bo po 1. dzidziuś szybko wyrośnie z tych najmniejszych rozmiarów, a po 2 to pewnie po porodzie rodzina i znajomi właśnie ciuszki w prezencie dadza
moja dowie się z sobotę, bo w piątek idę na usg wtedy bedzie 6 tydz i 2 dzień wiec bedzie dobry moment by im powiedzieć
a co do wózka, to u mnie napewno wielofunkcyjne, jasnego koloru, bo jeśli mam urodzić w maju, to już będzie ładnie i ciepło, a ciemne kolory przyciągają słońce. mam kilka typów, które mi sie podobają- 4 kółka, duże pompowane,
myślę, też ze nie ma sensu, zeby dużo ciuszków kupować, bo po 1. dzidziuś szybko wyrośnie z tych najmniejszych rozmiarów, a po 2 to pewnie po porodzie rodzina i znajomi właśnie ciuszki w prezencie dadza
Zafasolkowana
Zaciekawiona BB
Ja właśnie przeglądam allegro:
MEGA wyprawka DLA niemowlaka 0-3-6 m-cy + GRATISY (742891075) - Aukcje internetowe Allegro
Jaka okazja! :-):-) Aż sie ździwiłam, ze aż tyle tych ciuszków!!
MEGA wyprawka DLA niemowlaka 0-3-6 m-cy + GRATISY (742891075) - Aukcje internetowe Allegro
Ja właśnie przeglądam allegro:
ojej faktycznie sporo tego
masz przeczucie, że będziesz synka miała ?? ;-)
Zafasolkowana
Zaciekawiona BB
aga0411, trzymam kciuki za dziewczynkę, ale myślę, że będzie chłopiec... Na takiej stronce nawet mi wyszło, że bedzie chłopiec...
Wyprawka dla niemowlaka - idealna na pierwsze dni. (747763967) - Aukcje internetowe Allegro
Te ceny mnie zwalają z nóg!!! Wszystko jest takie TANIE!!!
Wyprawka dla niemowlaka - idealna na pierwsze dni. (747763967) - Aukcje internetowe Allegro
aga0411, trzymam kciuki za dziewczynkę, ale myślę, że będzie chłopiec... Na takiej stronce nawet mi wyszło, że bedzie chłopiec...
a mi na każdej stronce wychodzi dziewczynka i nie ukrywam, że marzymy o córeczce
mam nadzieję, ze jak my bedziemy już brzuchate to też będą tanie wyprawki
Zafasolkowana
Zaciekawiona BB
Super zestaw (wyprawka) dla niemowlaka. (745512744) - Aukcje internetowe Allegro
Jeju, te ciuszki aż się proszą żeby je kupić !!!
Mówię wam, szkoda mi tych cen, że sa takie niskie i tak mnie kuuszą...
Jeju, te ciuszki aż się proszą żeby je kupić !!!
Mówię wam, szkoda mi tych cen, że sa takie niskie i tak mnie kuuszą...
reklama
martyna222
udało się ! :)
Widzę że oglądacie już wyprawkę...
Powiem że ja też muszę wszytko kupić od początku...moja bratowa urodziła prawie 4 lata temu i wszystko po oddawała...
Ale frajda z kupna będzie wielka...już się nie mogę doczekać!
Powiem że ja też muszę wszytko kupić od początku...moja bratowa urodziła prawie 4 lata temu i wszystko po oddawała...
Ale frajda z kupna będzie wielka...już się nie mogę doczekać!