reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

My kupilismy Jagodzie taki rowerek, ale na razie jeszcze sie boi wsiadać. Za to jej kuzyn starszy o rok śmiga na swoim że mała bania:)))
Super! Rozwaliła mnie korona na błotniku!:tak:

Justme, już drugi raz oglądam Twoje jeździki/pchacze i nadal nie umiem się zdecydować... :/ za wiele nie pomogłam... ale przynajmniej odzew jest ;P

Odzew najważniejszy!!;-)

ja bylam w poniedzialek w mothercare to sa przeceny, 30, 50 i 70%, tak jak u nataliak większość ciuszków do 3msc ale znalazalm fajna czapeczka, nadal czekam na przeceny bodziaków....

W GM z bodziaków i pajaców dla chłopców nie ma NIC. Byłam wczoraj. Widiziałam za to pokaźne zapasy nowej kolekcji,.....

Kupiłam wczoraj Franiowi kurtkę z przeceny z Zary, takąjak miał na jesień, tyle tylko, że teraz już w nią nie wejdzie;-) W pierwotnej cenie mama płaciła za nią 89, a ja kupiłam za 55. Cieszę sie, bo pewnie w nowej kolekcji będą też trochę kosztowały, a ta super się sprawdziła.

Tiger- absolutnie zakochałam się w hipopotamU;-) i jest teraz moim numerem 1!!!

Ostatnia edycja:
reklama
A ja już kiedyś pisałam, że mi ubranka w Zarze się nie podobają ;P Byłam tam kilka razy i poza jednym płaszczykiem (ale on był na strasze dziecko takie już przedszkolno/szkolne) to nic zupełnie ciekawego nie znalazłam...a ceny z kosmosu...
Nie bardzo lubię też ciuchy z h&m, ale ja ogólnie tego sklepu nie lubię. Nie tylko działu dziecięcego, ale i każdego innego. Zresztą nie wiem czemu ale mam wrażenie, że te ciuchy zresztą bez urazy ale nawet te które dziewczyny czasem pokazują są zwyczajnie takie szaro-bure...

Tiger hipcio jest super:tak:
ostatnio go wlasnie ogladalismy w tesco bo przecena jest.tylko fakt maly to on nie jest.

Nataliak kurteczka mi sie podoba.ale to na przyszy rok?

Alis, jak to jest..? jak Ty krytycznie oceniasz zakupy/inne dziewczyny (do czego przecież masz pełne prawo) to ma być "bez urazy", a jak któraś wyraża odmienne zdanie niż Ty w stosunku do Twojego zakupu to od razu traktujesz to jako atak i zaczynasz dym.. Trochę to nie fair. "Bez urazy" ale nie sposób tego nie zauważyć :-)

zaczynam dym...? ok, skoro tak twierdzisz to niech tak będzie. I może następnym razem mniej ironicznie ;P

sa szaro bure bo jedne z nas stroja dzieci w róze a inne w nieco powazniejsze kolory a'la dorosłe......o gustach sie nie dyskutuje więc sie nie kućta!!! ja lubie i takie i takie bo jak mi Myszka urośnie to za pare lat Misiów i kwiatuszków nie bedzie chciała ubierac :p i powie,,,,matka sama to sobie załóż.....ale szaro-buro tez czasem lubię.....a HM bardzo lubie...a Zary u nas nie ma i dibrze bo ceny wysokie! lol

reklama
Do góry