reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Afi: te rajtki są boskie.. na pupie wygladaja przeslodko.. juz jedne takie mielismy.. sa naprawde godne polecenia..

wierzę :) ja pisałam w tym sensie, że są urocze :)

Justme, już drugi raz oglądam Twoje jeździki/pchacze i nadal nie umiem się zdecydować... :/ za wiele nie pomogłam... ale przynajmniej odzew jest ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też ostatnio zastanawiam się nad kupnem pchacza ale tez jakoś się nie umiem zdecydować. Jak na razie w moim rankingu prowadzi ten pchacz z FP, o którym pisała awru

ja ostatnio kupiłam helikopterek i telefon z vtecha oraz bębenek leap frog (niestety oprócz telefonu wszystko gra cicho:p)

aaa i jeszcze mamy kulę z vtecha, a ona ma regulację głośności, na wyższy poziom nigdy nie daję, bo się drze za bardzo, także może tę kulę?

jak już jesteśmy przy zabawkach, to chciałam polecic to słoneczko:

Zobacz załącznik 315807

jest super, gra melodyjki, uczy kształtów, obiektów na niebie:p, bawi się w zgadywanki, w peek-a-boo

Podaj jakiegoś linka. Plissss :)

a mam jeszcze pytanie co do wózków, chodzi mi o parasolki...macie już jakieś że tak powiem sprawdzone typy??? godne polecenia?

Ja też chcę zmienić właśnie, ale mnie interesuje tylko i wyłacznie z przekładaną rączką, zatem chyba nie parasolka, ale lekka mala spacerówka...

Czy któraś z Was kupowała dziecku pchacz?? (Jak mnie drażni ta nazwa..:eek:)

Znalazłam na allegro 2 zabawki, które mogą być później jeździkiem (kolejne "piękne" slowo...)

PLAYSKOOL CHODZIK JEŹDZIK PCHACZ (1398207333) - Aukcje internetowe Allegro

PROMOCJA! Wesoly Lew Chodzik Jezdzik FISHER PRICE (1403624677) - Aukcje internetowe Allegro

co Wam się bardziej podoba?

JustMe5, ja mam takie cudo jak pchacz jeździk i moje dzieci były z niego bardzo zadowolone. Już kiedyś pisałam, ze Ola dostała to na 1sze urodziny, potem miała go Ala, po czym dzieci szwagra i teraz wrócił do nas po kilku latach w świetnej kondycji.
Polecam, ale trochę miejsca zajmuje. Moja szwagierka wyprowadzała tego hipcia na spacer, z tego co widzialam na fotkach u Nich, tzn. ich synek jeżdził tym po chodniku....

HIPOPOTAM HIPCIO FISHER PRICE JEŹDZIK CHODZIK (1398334715) - Aukcje internetowe Allegro

quote_icon.png
Napisał julita1212
a mam jeszcze pytanie co do wózków, chodzi mi o parasolki...macie już jakieś że tak powiem sprawdzone typy??? godne polecenia?

Ja mam na oku spacerówkę cosatto:

Cosatto » SWIFT LITE SUPA KOL. PRETTI KITTI

Bo obecnie mam Maxi Cosi Murę 4 i wkurza mnie wnoszenie tego handakara na drugie piętro...niestety u nas w bloku miejsca na wózki nie ma...a w piwnicy śmierdzi.

ja ostatnio kupiłam helikopterek i telefon z vtecha oraz bębenek leap frog (niestety oprócz telefonu wszystko gra cicho:p)

aaa i jeszcze mamy kulę z vtecha, a ona ma regulację głośności, na wyższy poziom nigdy nie daję, bo się drze za bardzo, także może tę kulę?

jak już jesteśmy przy zabawkach, to chciałam polecic to słoneczko:

Zobacz załącznik 315807

jest super, gra melodyjki, uczy kształtów, obiektów na niebie:p, bawi się w zgadywanki, w peek-a-boo

Czy któraś z Was kupowała dziecku pchacz?? (Jak mnie drażni ta nazwa..:eek:)

Znalazłam na allegro 2 zabawki, które mogą być później jeździkiem (kolejne "piękne" slowo...)

PLAYSKOOL CHODZIK JEŹDZIK PCHACZ (1398207333) - Aukcje internetowe Allegro

PROMOCJA! Wesoly Lew Chodzik Jezdzik FISHER PRICE (1403624677) - Aukcje internetowe Allegro

co Wam się bardziej podoba?

nasze dzisiejsze zakupy z kappahl i h&m

100_3349.jpg

100_3350.jpg

100_3351.jpg

100_3352.jpg

no, no fiolet rules.... ;)

podoba mi się sukienka na końcu.

nataliak ubranka cudasne,a tegranatowe geterki to z jakiej firmy?

aha i juz kiedys mialam napisacze mam takie same panele:-Dzadowolona z nich jestes

ja tez jestem zadowolona z tych paneli

rzeczywiscie fajna cena tych gatkow ci sie trafila,one sa chyba z h&m?czy sie myle

nataliak piękne te ubranka. Czapka i szaliko-golf cudne. Ja ostatnio w H&M tez kupiłam taki golfik tyle, że jasny róż w paski - aż za 5zł :-)

Co do ubranek to ja z racji mojego miejsca zamieszkania kupuje raczej wszystko w Niemczech. Jest nawet taki sklep - spielemax - gdzie są ubranka ze Smyka. Ostatnio była wyprzedaż i wszystko (nawet nowa kolekcja Cool Club) było przecenione o 50%. Także za 50 EUR kupiłam dwie torby rzeczy.

reklama
bylismy dzis w mothercare i sa juz wieksze przeceny, nawet do 50% ale to jeszcze nie to na co czekamy. jak zwykle kitraja mase ciuchow na zapleczu. praktycznie same male ciuszki sa.

ja bylam w poniedzialek w mothercare to sa przeceny, 30, 50 i 70%, tak jak u nataliak większość ciuszków do 3msc ale znalazalm fajna czapeczka, nadal czekam na przeceny bodziaków....

Do góry