reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a bedziesz jeszcze tam??? to ja bym chętnie się pisała za taką cenę na tą kurteczkę tez w rozmiarze 80...wonka ja Ci moge kupic jesli da sie jakos wysylke zorganizowac tak zeby mialo to sens. do jutra uwzgledniajac klubowa znizke kosztuje 20zl, potem 40zl![]()
to ja też muszę się pochwalić ostatnimi zakupami dla Nadusi. Wszystko to CoolClub kupione w Niemczech i na dodatek cena -50%
Zobacz załącznik 317161
Śliczne!
wiolan
PODWÓJNA MAMA
mialam kupic mojej malej bebenek taki jak ma Agatka Wiolan,ale moje dziecko sobie poradzilo samo:-)
blaszane pudelko po czekoladkach robi za bebenek,funkcja dodatkowa mozna sie w nim przegladac![]()
wonka: kochana.. w naszej wyciagnelismy baterie.. w sklepie bylo znosnie ale w domu nie do wytrzymania... teraz jest zabawa bo sie fajnie kreci.. ale wiecej sie nim Kacper interesował czym nas do szalu doprowadzał.. taki z niego Janko muzykant....
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Wonka: nawet nie śmiem porównywać.. o niebo lepszy.....
)))) przyszłościowy, ekologiczny i oszczędny...
reklama
ja tez myslałam o tym bębenku z tesco, ale mamy już tak dużo zabawek, że młody nie potrafi na jednej się skupić, chyba, że wyjmę z pudła tylko 1 zabawkę to bawi się jakieś 10 minut a potem ma za zabawę kable, pranie, które się suszy, łapanie kotów, wspinaczka na sofę, albo nogi mamy i tak w kółko :-)