reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
sa szaro bure bo jedne z nas stroja dzieci w róze a inne w nieco powazniejsze kolory a'la dorosłe......o gustach sie nie dyskutuje więc sie nie kućta!!! ja lubie i takie i takie bo jak mi Myszka urośnie to za pare lat Misiów i kwiatuszków nie bedzie chciała ubierac :p i powie,,,,matka sama to sobie załóż.....ale szaro-buro tez czasem lubię.....a HM bardzo lubie...a Zary u nas nie ma i dibrze bo ceny wysokie! lol

I właśnie o to mi chodziło. Wyraziłam opinię o kolorze ubrań jakie są w H&M, dla mnie szaro-bure (są wyjątki, sama mam kilka ubrań dla Majki od nich) a że dziewczyny czasem wrzucają fotki to napisałam, że tyczy się to również ubrań, które czasem oglądam na zdjęciach. To nie znaczy, że kogokolwiek krytykuję za ubieranie dziewczynek w na przykład kolor brązowy a nie różowy...Paranoja normalnie...Co nie powiesz to źle i jeszcze okazuje się, że ja tak ciągle...Cóż widocznie znowu zrobiłam dym, także zwyczajnie zaprzestanę pisania swoich komentarzy do ubrań, zabawek i innych gadżetów i może będzie lepiej dla wszystkich. Dla mnie koniec tematu, dziękuję, pozdrawiam.

Zazdraszczam Wam zakupów w Zarze...Ja najbliżej do zary mam 150 km (Wrocław) a nie mam czasu tam jeździć... :(

To faktycznie "ciut" daleko;-)

Dla mnie ciuchy z Zary są zdecydowanie najładniejsze- chociaż nie mówię absolutnie o całej kolekcji, bo fakt, trafiają się często bure kolory. Ale ogólnie ubranka są nowoczesne, poza tym ja uwielbiam dzieci ubrane w "dorosłe" ciuszki. No i jednak gatunek jest dobry. Fakt, ceny czasami powalają, ale tak jak pisłayście powyżej, są przecież PRZECENY.
Tak naprawdę, jeśli chodzi o chłopca, to albo kupujesz dobre marki na allegro, albo ZARA, Mothercare (chociaz tutaj to dopiero mają szar-burą chłopięcą kolekcję!) i H&M. That's it. Większego wyboru niestety nie ma.

zapomnialas o kappahl i cubusie, ja ostatnio tam czesto kupuje i zdecydowanie wole te sklepy od obrzydliwie rozowego mothercare. a co do zary to musze znalezc jakies ch na uboczu i wybrac sie w dzien powszedni kiedy nie ma duzo ludzi bo arkadia w weekend i laski niemal wyrywajace sobie ciuchy z rak zdecydowanie mnie odstrasza :p

odstraszają niemal każdą.... ale jak przychodzi co do czego to niestety często większość z nas znajduje się w gronie takich irytujących lasek.....:((( wyrywamy sobie okazje z rąk.. choć ja ze względu na mieszkanie na zadoopiu mam spokoj... ale i wyprzedaże mnie wszystkie niestety omijają...

u nas nie ma takich scen w zarze, za to towar przebrany na maksa na wyprzedażach, w tym roku nie udało mi się nic kupic
oglądałam ostatnio na necie co mają na wyprz i skusiłabym się na wiele ciuszków, ale niestety u mnie nie było żadnego z tych ubranek:/

ja jestem fanka next'a , zdecydowanie u nas w szafie kroluje:tak:
maja przystepne ceny,a ubranka jak dla mnie rewelacja.

Alis nie denerwuj sie.ja tez nie przepadam za h&m, rzadko tam kupuje i nie uwazam,ze to cos zlego.kazdy ma jakies preferencje.
prawda jest taka,ze nikt nie lubi jak sie go krytykuje.tez bym chciala,zebyscie zawsze mnie chwalily za zakupy i wyrazaly ochy i achy.tak sie jednak sklada,ze kazda z nas jest inna,i dobrze,kazda ma prawo miec inny gust.
zreszta jak na tyle bab w jednym miejscu to i tak uwazam,ze tworzymy calkiem niezle zgrana wirtualna paczke:tak::tak::tak:

Nataliak ja bym sobie chetnie taka kurteczke zapodala,lubie takie bardzo.

Nataliak dzieki,tylko,ze ja bym chciala taka kurtke dla siebie nie dla malej:-)
dla niej juz mam na wiosne wiatrowki bo u nas juz sie cieplo robi,marzec to juz zazwyczaj cieplo jest.
no a ja nie wyrastam juz,przynajmniej wzdluz,bo na szerokosc to mi nawet dobrze ostatnio wychodzi:zawstydzona/y:

reklama
zapomnialas o kappahl i cubusie, ja ostatnio tam czesto kupuje i zdecydowanie wole te sklepy od obrzydliwie rozowego mothercare. a co do zary to musze znalezc jakies ch na uboczu i wybrac sie w dzien powszedni kiedy nie ma duzo ludzi bo arkadia w weekend i laski niemal wyrywajace sobie ciuchy z rak zdecydowanie mnie odstrasza :p

Tiaaaa. w GM też już bieda, chociaż przed chwilą przytuliłam jeszcze kilka ubranek;-)
Sztruksy w kolorze karmelowym, sztruksy szare (po 35 zeta!) i spodnie dresowe granatowe za 25:tak: A co do Cubusa- to jakoś nie szaleję za nim. W KappAhlu też chłopięce nie do końca mi leżą, ale regularnie kupuję u nich spodnie dresowe i body w ofercie 2 za 3:tak:
No i nabyłam (też przed chwilą) 2 pary spodni dresowych i 2 bodziaki, ale ogólnie większe rozmiary już przebrane kolorystycznie, buuuu...

zreszta jak na tyle bab w jednym miejscu to i tak uwazam,ze tworzymy calkiem niezle zgrana wirtualna paczke:tak::tak::tak:

TRUE!!!!!!

Do góry