reklama
malina29
Mama debiutująca
i pochwal się czy coś kupiłaś, ja nie mogłam za bardzo szalec, bo z kasą krucho, ale jakbym miałam chociaż 100 zł "wolne", to spokojnie mogłabym się obkupic;-).
Hihi dziwczyny - za 10 minut odpalam wrotki :-) Dam znać rzecz jasna jak cosik upoluję :-)
estragon
mamusia synusia:P
dziś upolowałam na allegro za 10 zł:
Zestaw ubranek 0-3 H&M Disney Mothercare (854944718) - Aukcje internetowe Allegro
Zestaw ubranek 0-3 H&M Disney Mothercare (854944718) - Aukcje internetowe Allegro
W centrum Warszawy w sklepach to jest jakis dramat...
Pracuję koło Złotych Tarasów i czasem wyskakuje w ciągu dnia na małe zakupy.
Od dwóch tygodni nawet w SuperPharmie o 11 czy 12 w południe jest tłum!!! Do H&M nawet się nie zbliżam...
A w Krakowie byłam w środę ale biegiem z pociągu na spotkanie i z powrotem takie okazje mnie ominęły...
Od dwóch tygodni nawet w SuperPharmie o 11 czy 12 w południe jest tłum!!! Do H&M nawet się nie zbliżam...
A w Krakowie byłam w środę ale biegiem z pociągu na spotkanie i z powrotem takie okazje mnie ominęły...
N
nataliak
Gość
dla dziewczyn z Krakowa, w H&M w GK są wyprzedaże i można dużo fajnych ciuszków kupic bardzo tanio. Ja kupiłam 2pak- spodnie(jedne żółte, drugie w żółte paseczki za 10 zł), ale widziałam też jeansy za 10 zł, skarpetki 2pak za 5 zł, dresiki za 20-30 zł, taki misiowy, brązowy kombinezon, o którym kiedyś chyba Nataliak pisała jest za 30 zł, body od 10 zł też można kupic
no to h&m ma juz chyba w calej polsce wyprzedaze bo tez dzis bylam ale nic nie kupilam ;P slynny misiowy kombinezon z pewnoscia nasz maluch dostanie na swoja pierwsza jesien/zime ale kupie go w przyszlym roku dopiero bo na pewno go nie wycofaja, od kilku lat jest w sprzedazy.
za to wizyta w smyku skonczyla sie kupieniem bodziaka ze skunksem i kocyka. tez maja przeceny.
N
nataliak
Gość
W centrum Warszawy w sklepach to jest jakis dramat...
o tak, jest koszmar. bylam dzis w tarasach i arkadii. dzikie tlumy i kilometrowe kolejki do kas. ale w smyku kolejke ominelam
reklama
malina29
Mama debiutująca
malina co tam słychać na h&m'owm froncie? jak coś to ja lecę w poniedziałek bo w weekend pewnie będzie istne szaleństwo zakupowe więc wolę się nie wypuszczać w te rejony..
No więc spieszę z relacją - otóż niesety albo "kwietniówki" albo jeszcze wczesniejsze mamuski mnie ubiegły. Owszem - wyprzedaż jest - oczywiście jak to zwykle w H&m dotyczy czesci asortymentu - no i niesety ogołocona ta wyprzedaż do cna!!!!. Tzn mam wrażenie, że akurat w tym sklepie niewielki wybór dla chłopców - większy dla dziewczynek - zdecydowanie. Ostatecznie kupiłam 3-pak body z długim rękawem na 68cm (TYLKO!!!) za 20 PLN.