reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
i pochwal się czy coś kupiłaś, ja nie mogłam za bardzo szalec, bo z kasą krucho, ale jakbym miałam chociaż 100 zł "wolne", to spokojnie mogłabym się obkupic;-).

malina co tam słychać na h&m'owm froncie? jak coś to ja lecę w poniedziałek bo w weekend pewnie będzie istne szaleństwo zakupowe więc wolę się nie wypuszczać w te rejony..

W centrum Warszawy w sklepach to jest jakis dramat...
Pracuję koło Złotych Tarasów i czasem wyskakuje w ciągu dnia na małe zakupy.
Od dwóch tygodni nawet w SuperPharmie o 11 czy 12 w południe jest tłum!!! Do H&M nawet się nie zbliżam...
A w Krakowie byłam w środę ale biegiem z pociągu na spotkanie i z powrotem:no: takie okazje mnie ominęły...

dla dziewczyn z Krakowa, w H&M w GK są wyprzedaże i można dużo fajnych ciuszków kupic bardzo tanio. Ja kupiłam 2pak- spodnie(jedne żółte, drugie w żółte paseczki za 10 zł), ale widziałam też jeansy za 10 zł, skarpetki 2pak za 5 zł, dresiki za 20-30 zł, taki misiowy, brązowy kombinezon, o którym kiedyś chyba Nataliak pisała jest za 30 zł, body od 10 zł też można kupic

no to h&m ma juz chyba w calej polsce wyprzedaze bo tez dzis bylam ale nic nie kupilam ;P slynny misiowy kombinezon z pewnoscia nasz maluch dostanie na swoja pierwsza jesien/zime ale kupie go w przyszlym roku dopiero bo na pewno go nie wycofaja, od kilku lat jest w sprzedazy.
za to wizyta w smyku skonczyla sie kupieniem bodziaka ze skunksem i kocyka. tez maja przeceny.

W centrum Warszawy w sklepach to jest jakis dramat...
Pracuję koło Złotych Tarasów i czasem wyskakuje w ciągu dnia na małe zakupy.
Od dwóch tygodni nawet w SuperPharmie o 11 czy 12 w południe jest tłum!!! Do H&M nawet się nie zbliżam...
A w Krakowie byłam w środę ale biegiem z pociągu na spotkanie i z powrotem:no: takie okazje mnie ominęły...

o tak, jest koszmar. bylam dzis w tarasach i arkadii. dzikie tlumy i kilometrowe kolejki do kas. ale w smyku kolejke ominelam ;)

reklama
malina co tam słychać na h&m'owm froncie? jak coś to ja lecę w poniedziałek bo w weekend pewnie będzie istne szaleństwo zakupowe więc wolę się nie wypuszczać w te rejony..

No więc spieszę z relacją - otóż niesety albo "kwietniówki" albo jeszcze wczesniejsze mamuski mnie ubiegły. Owszem - wyprzedaż jest - oczywiście jak to zwykle w H&m dotyczy czesci asortymentu - no i niesety ogołocona ta wyprzedaż do cna!!!!. Tzn mam wrażenie, że akurat w tym sklepie niewielki wybór dla chłopców - większy dla dziewczynek - zdecydowanie. Ostatecznie kupiłam 3-pak body z długim rękawem na 68cm (TYLKO!!!) za 20 PLN.

Do góry