reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

to muszę dzisiaj z nim porozmawiać, może po prostu zgodzę się na kołyskę, ale bez możliwosci bujania, ale co to za kołyska wtety he he.
dziś przy obiedzie poruszę ten temat..
P.S Dzwoniłam do Zuzsu powinnam w poniedizałek mieć pieniążki :tak:
oj zaszaleję coś

reklama
szalej szalej:-)

powiedz mezowi ze to nie wyjdzie wam na dobre,bo nie znam dziecka ktore byloby kolysane tylko troszke,potem jest strasznie ciezko odzywyaczic ja nadal nie potrafie tego zrobic

Aga powiedz mu że w nocy to on będzie miał dyżur przy bujaniu:tak:... szybko by kołyskę wyrzucił:-)
ale tak serio to rzeczywiście kołyski są śliczne ale z praktycznością nie maja wiele wspólnego.... może naprawdę kupcie taką, którą się blokuje i nie kołysze się.... zawsze jakiś kompromis

Ja też kupuję kołyskę,tylko taką co się sama buja;-) Moja koleżanka ma kołyskę taka i jest zadowolona.Łóżeczka nie kupuję ,bo moja córka nie chciała spać w łóżeczku i było bezuzyteczne.Jeżeli juz ,to turystyczne ewentualnie,zeby na wyjazdy było.Bardziej myslę nad łóżkiem dla dzidziusia,bo po roczku będzie miało swój pokój:-)

to moze wkleje zdjecia tego co sobie upatrzylam. reczniczek z ikei a posciel i przybornik z widocznej na focie serii z mojego ulubionego sklepu z posciela i recznikami. chcialam jeszcze ochraniacz na szczebelki ale zostaly jeszcze tylko falbanki i baldachimy.

nataliak - ten ręczniczek jest super - też mi się bardzo podoba - no i wiem juz, że dostanę go na "baby shower" od jednej z koleżanek :-)

dla dziewczyn z Krakowa, w H&M w GK są wyprzedaże i można dużo fajnych ciuszków kupic bardzo tanio. Ja kupiłam 2pak- spodnie(jedne żółte, drugie w żółte paseczki za 10 zł), ale widziałam też jeansy za 10 zł, skarpetki 2pak za 5 zł, dresiki za 20-30 zł, taki misiowy, brązowy kombinezon, o którym kiedyś chyba Nataliak pisała jest za 30 zł, body od 10 zł też można kupic

temat kołyski podjęty podczas obiadu.
w efekcie koncowym wyszło, że będzie kołyska bujana, ale z możliwością blokady.
nie mam ochoty się kłócić czy cokolwiek. niech mu będzie, ale wózek wybieram ja :-p

reklama
dla dziewczyn z Krakowa, w H&M w GK są wyprzedaże i można dużo fajnych ciuszków kupic bardzo tanio. Ja kupiłam 2pak- spodnie(jedne żółte, drugie w żółte paseczki za 10 zł), ale widziałam też jeansy za 10 zł, skarpetki 2pak za 5 zł, dresiki za 20-30 zł, taki misiowy, brązowy kombinezon, o którym kiedyś chyba Nataliak pisała jest za 30 zł, body od 10 zł też można kupic

o Kochana - ja tam z miasta Łodzi - ale, że mam pod nosem H&M to za chwilę pognam sprawdzić, czy aby tu też wyprzedaży nie ma :-)

Do góry