reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ja mam ręczniczek niebieski z króliczkiem i uszkami :tak::-D pościel jest mi bez różnicy ale ochraniacz na szczebelki napewno będzie. z tym, ze właśnie najpierw kołyska będzie, a po jakiś 3 miesiącach normalne łózeczko, wiec nie ma sensu, zeby teraz kupować...

ja mam ręczniczek niebieski z króliczkiem i uszkami :tak::-D pościel jest mi bez różnicy ale ochraniacz na szczebelki napewno będzie. z tym, ze właśnie najpierw kołyska będzie, a po jakiś 3 miesiącach normalne łózeczko, wiec nie ma sensu, zeby teraz kupować...
aga-kolyska?????????

nie rob tego bledu bo potem bedziesz tak jak ja bujac maluszka,moj ma juz rok i wciaz zasypia w lozeczku do ktorego misielismy przymocowac bujaki!

aga-kolyska?????????

nie rob tego bledu bo potem bedziesz tak jak ja bujac maluszka,moj ma juz rok i wciaz zasypia w lozeczku do ktorego misielismy przymocowac bujaki!
komi mi jest obojętne czy będzie, ale mój M strasznie chce taką jaka jemu się podoba i zrobię mu tą przyjemność...

no jak uwazasz,ja wiem jedno ze potem M bedzie pracowala ty bedziesz musiala bujac malucha w lozeczkua uwiez mi ze z czasem staje sie to baaaardzo meczace,

Z tą kołyską Komi ma rację :tak: Kilka lat temu w wakacje opiekowałam się 6-cio miesięcznym kuzynem, którego nauczyli bujać do snu w kołysce. Masakra:no::wściekła/y::no:
A on tak się wycwanił, że to bujanie musiało trwać czasem pół godziny i dłużej :szok:, więc ja na pewno kołyski nie kupię :tak:

reklama
:-D:-D
tylko powiedzcie mi co ja mam mu teraz powiedzieć i jak go przekonać
jak? powiedz ze kolezanka ktora obecnie ma synka rocznego do tej pory go kolysze i zdarza sie czasami tak ze kolysze z godzinke a pomysl jak ja mam przerabane jak chcemy gdzies isc a wypada pora snu mego synka,noi co??? nie zasnie bo nie ma kolyski nigdzie i jest baaardzo zle,naprawde fakt fajna to sprawa ale nie kolyszcie dzieci,ojjjj ciezko ja mam synek sypia dwa razy dziennie noi ja zawsze musze pasowac wszystkie wyjscia pod jego sen bo nie daj boze mialby spac np u jakiejs moejj kolezanki to bylaby masakra:szok::szok::szok::szok::szok:

dobrze radze naprawde,ja juz teraz drugiego napewno nie bede kolysac:no::no::no::no:

Do góry