reklama
Ja się jutro wybieram do Białego, już na święta (jak mnie pociąg dowiezie oczywiście, bo samochodem nie ryzykuję samotnej jazdy po tym błocie...), zaobaczę czy nasze kochane białostoczanki też zorbiły czystkę w H&M:-) No, chyba że awru i Anusiak przyznają się już teraz to nie będę specjalnie się wybierać;-)
estragon
mamusia synusia:P
to ja mam pytanie odnośnie pieluszek tetrowych. Chciałam zamówic na allegro, ale:
1. ile sztuk (zamierzam używac pampersów)
2. jaki rozmiar, bo widziałam, że są conajmniej 3
3. na co zawracac uwagę, tzn jak poznac czy nie są to takie pieluchy, które po pierwszym praniu trzeba będzie wyrzucic?
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie
1. ile sztuk (zamierzam używac pampersów)
2. jaki rozmiar, bo widziałam, że są conajmniej 3
3. na co zawracac uwagę, tzn jak poznac czy nie są to takie pieluchy, które po pierwszym praniu trzeba będzie wyrzucic?
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie
Ja z zakupami przystopowałam jakieś 2 tygodnie temu, bo teraz jak po świętach czeka mnie przeprowadzka, to nie ma sensu robić dodatkowych bagaży, więc jak już zamieszkam w Łodzi, to znów będę polowała na ciuszki. Teraz chcę zamówić jedynie butelkę Tommee Tippee, żeby sprawdzić czym różni się od Avent i czy jest lepsza od tej firmy, bo nie wiem czy zostać przy sprawdzonej firmie czy przerzucić się na inną. Planuje butelkę zamówić po świętach.
Jak będziesz już w Łodzi, to koniecznie na spotkanko zapraszamy :-)
Przy okazji chętnie usłyszę opinię na temat butelek Avent i Tommee Tippee, bo najpewniej będę wybierać między tymi markami. Daj znać co o nich myślisz, jak już wypróbujesz :-)
Dziewczyny, a czy orientowałyście się już jakie wybrać "akcesoria porodowe", czyli podkłady porodowe, majtki porodowe (te na okres połogu i te trzymające brzuszek, żeby szybciej wrócił na swoje dawne miejsce) poduszkę poporodową i inne ważne udogodnienia ułatwiające świeżej mamie życie? Ja kompletnie nic nie wiem na ten temat - jakie wybrać i co jest niezbędne, a co można sobie darować. Może jakaś mamusia się podzieli swoim doświadczeniem? Oczywiście z rad ciężaróweczek też chętnie skorzystam
ja jestem zielona w tym temacie i tak szczerze to nie wiem czego ile potrzeba, więc też chętnie skorzystam z opini doświadczonych mamusiekDziewczyny, a czy orientowałyście się już jakie wybrać "akcesoria porodowe", czyli podkłady porodowe, majtki porodowe (te na okres połogu i te trzymające brzuszek, żeby szybciej wrócił na swoje dawne miejsce) poduszkę poporodową i inne ważne udogodnienia ułatwiające świeżej mamie życie? Ja kompletnie nic nie wiem na ten temat - jakie wybrać i co jest niezbędne, a co można sobie darować. Może jakaś mamusia się podzieli swoim doświadczeniem? Oczywiście z rad ciężaróweczek też chętnie skorzystam
reklama
Ja w temacie H&M - byliśmy w H&M w Piasecznie (sklep w tym samym budynku co Auchan) koło Leroy Merlin.
Ciuchów dla maluchów rozmiar 50-62 na wyprzedaży jest bardzo dużo... Body, spodenki, sukieneczki, koszulki, misiowy kombinezonik (50-62), skarpety, komplety 6 częściowe etc.
Trochę ciążowych ale żadnych spodni.
Ciuchów dla maluchów rozmiar 50-62 na wyprzedaży jest bardzo dużo... Body, spodenki, sukieneczki, koszulki, misiowy kombinezonik (50-62), skarpety, komplety 6 częściowe etc.
Trochę ciążowych ale żadnych spodni.