reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
....ja właśnie wczorja wystawiłam matę, leżaczek.... u nas przewijak jeszcze w użyciu, w sumie nie bardzo wiem jak się zorganizuję bez niego- na podłodze? Bo żeby przewinąć glutka w sypialni musze najpierw zabrać pamersa, krem i całą resztę, z jego pokoju...... A jak wy to ogarniacie?

Justme daj mi znac za ile pójdą te rzeczy, czy wystawiałaś na kup teraz?
mojemu z przewijaka nogi wiszą i generalnie przewijam go gdzie popadnie, a jak większa impreza w pieluszce to podkładam brudną pomlekową tetrówkę w razie w

u mnie mata poszła jakiś miesiąc temu i nawet poszła za dobrą cenę ;-)
przewijak używamy, jest w łazience na pralce i tam mam kosmetyki, drugi zestaw kosmetyków mam w sypialni i jakby co to na łózku przewijam.

odkad zmienilismy mieszkanie lena byla raz przewinieta na przewijaku. przewijamy ja na lozku w sypialni albo na dywanie w salonie.

jesli caly dzien przewijam dziecko w jednym pokoju to po prostu wszystko (chusteczki, kilka pieluch, paklanki, podklad i krem) lezy sobie gdzies pod reka, np pod lawa. jak musze z tym przejsc do drugiego pokoju to biore te rzeczy w jedna reke, lene pod pache i tyle. a jak musze ja na chwile zostawic sama w pokoju to albo na podlodze albo w lozeczku.

Polecam większy koszyczek i wszystko włożyć tam, wygodniejsze w przenoszeniu i trzymaniu wszystkiego razem ;-)

My pozbyliśmy się przewijaka jak dorian skończył dwa miesiące bo był duży i było mi nie wygodnie ;)
Ja mam pampersy, chusteczki w komodzie +koszyk z duperelami,( kremy, waciki itd) i małego przebieram najczęściej w łóżeczku więc mam wszystko pod ręką :) koszyk to super sprawa :)

PUDEŁKO EDUKACYJNE LABIRTNT CYMBAŁKI TABLICA (1381191731) - Aukcje internetowe Allegro przyszywany dziadek chce kupić coś Doriankowi i zastanawiam się nad tym super sprawa, a wy co o tym myślicie ?

reklama
Do góry