reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
oj jakaś cisza zrobiła się w zakupach ;-)
ja narazie nawet na allegro nie wchodzę, żeby nie korciło :-p

Aga - u mnie to samo - nawet już 3 dni wytrzymałam. A z drugiej strony pojawił sie tez inny powód - od kilku dni mam przeczucie, ze to będzie raczej dziewczynka - i jakos podświadomie boje się kupowac kolejne męskie ciuchy...
ale zamówienia jakie już zdążyłam poczynić ciąąąągle spływają hihihi

Krewetka, jaka słodka sukienusia :-D A ja wreszcie znalazłam coś czemu nie mogę się oprzeć, bodziaki ze śmiesznymi napisami. Był na przykład SZEF PIASKOWNICY:-D:-D:-D Muszę koniecznie odzyskać mój aparat, to Wam pokażę co upolowałam:-)

Nikita - podaj namiary na te bodziaki, jesli możesz - fajoski pomysl z tymi napisami :-)

Aga - u mnie to samo - nawet już 3 dni wytrzymałam. A z drugiej strony pojawił sie tez inny powód - od kilku dni mam przeczucie, ze to będzie raczej dziewczynka - i jakos podświadomie boje się kupowac kolejne męskie ciuchy...
ale zamówienia jakie już zdążyłam poczynić ciąąąągle spływają hihihi
he he a u mnie jakoś przeczucie całkiem znknęło. kopniaczki mam tak delikatne,że myślę, ze to córcia he he
w środę się dowiem

Aga ja oglądałam takie bodziaki w sklepie internetowym tyle że juz nie pamiętam w którym.... napewno znajdziesz, i rzeczywiście napisy sa świetne:-)

ja sie połakomię gdy poznam płeć..... ale jest mi dane jeszcze poczekać:-(

reklama
Do góry