reklama
malina29
Mama debiutująca
oj jakaś cisza zrobiła się w zakupach ;-)
ja narazie nawet na allegro nie wchodzę, żeby nie korciło
Aga - u mnie to samo - nawet już 3 dni wytrzymałam. A z drugiej strony pojawił sie tez inny powód - od kilku dni mam przeczucie, ze to będzie raczej dziewczynka - i jakos podświadomie boje się kupowac kolejne męskie ciuchy...
ale zamówienia jakie już zdążyłam poczynić ciąąąągle spływają hihihi
malina29
Mama debiutująca
Krewetka, jaka słodka sukienusia A ja wreszcie znalazłam coś czemu nie mogę się oprzeć, bodziaki ze śmiesznymi napisami. Był na przykład SZEF PIASKOWNICY Muszę koniecznie odzyskać mój aparat, to Wam pokażę co upolowałam:-)
Nikita - podaj namiary na te bodziaki, jesli możesz - fajoski pomysl z tymi napisami :-)
he he a u mnie jakoś przeczucie całkiem znknęło. kopniaczki mam tak delikatne,że myślę, ze to córcia he heAga - u mnie to samo - nawet już 3 dni wytrzymałam. A z drugiej strony pojawił sie tez inny powód - od kilku dni mam przeczucie, ze to będzie raczej dziewczynka - i jakos podświadomie boje się kupowac kolejne męskie ciuchy...
ale zamówienia jakie już zdążyłam poczynić ciąąąągle spływają hihihi
w środę się dowiem
Nic z tego - to sklep z ciuchami w Zawierciu, wątpię czy się zechcesz wybrać;-) Ale może pokupię więcej i odsprzedam przez forum:-)Nikita - podaj namiary na te bodziaki, jesli możesz - fajoski pomysl z tymi napisami :-)
Aga ja oglądałam takie bodziaki w sklepie internetowym tyle że juz nie pamiętam w którym.... napewno znajdziesz, i rzeczywiście napisy sa świetne:-)
ja sie połakomię gdy poznam płeć..... ale jest mi dane jeszcze poczekać:-(
ja sie połakomię gdy poznam płeć..... ale jest mi dane jeszcze poczekać:-(
N
nataliak
Gość
znalazlam sklep w ktorym mozna kupic te bodziaki Bodziaki dzieciece z Twoim nadrukiem - prezent pod choinke i na Mikołaja. Nadruki reklamowe Sosnowiec
awru
Fanka BB :)
mąż powiedział, że te kupimy Moja Mama to extra laska :: Bodziaki z nadrukiem - DEJNA.pl Sosnowiec
reklama