reklama
aldonta
Fanka BB :)
krewetka,ale sukienusia
aldonta ja patrze na ciuszki i się cieszę jak M nie ma w domu ;-)
hahahahahah ja tez tak ostatnio......własnie dostałam paczuszkę ostatnią.....na razie,,,,,hahahah
awru
eeeeeeee to mój jest inny.. on nigdy nie marudzi tylko zadaje dwa podstawowe pytania: "podoba Ci się to?" i "jest Ci to potrzebne?" na każde z nich odp. brzmi TAK i po kłopocieDziewczyny zauważyłyście może pewną prawidłowośc że wiekszość naszych facetów zaczyna narzekać że ubranek jest za dużo i musimy to przed nimi ukrywać?;-);-)
Czy oni nie czują tej przyjemności kupowania????nie rozumiem ich wogóle
Ja mogłabym całymi dniami szukać okazji i kupować dla swojego maleństwa:-)
estragon
mamusia synusia:P
dziewczyny ubranka są cudne, boskie.
Właśnie przeglądam ofertę sklepu stylowedziecko.pl i widzę, że częściowo mają te same ubranka co minimundo i niektóre są nawet tańsze.
Przeglądam właśnie skarpetki i śliniaczki i powiem Wam, że jak się nie zna płci, to trudno coś wybrac, bo są albo różowe albo niebieskie albo wzory typowo determinujące płec. Kurczę, przekichane, że producenci w ten sposób narzucają styl ubierania małych dzieci.
Dopiero dziś dostałam przesyłkę z Quelle (zamówienie z 25 listopada) i to niepełną!! Trochę się wkurzyłam, bo ileż można czekac?? Na razie przyszły body z Next'a.
Właśnie przeglądam ofertę sklepu stylowedziecko.pl i widzę, że częściowo mają te same ubranka co minimundo i niektóre są nawet tańsze.
Przeglądam właśnie skarpetki i śliniaczki i powiem Wam, że jak się nie zna płci, to trudno coś wybrac, bo są albo różowe albo niebieskie albo wzory typowo determinujące płec. Kurczę, przekichane, że producenci w ten sposób narzucają styl ubierania małych dzieci.
Dopiero dziś dostałam przesyłkę z Quelle (zamówienie z 25 listopada) i to niepełną!! Trochę się wkurzyłam, bo ileż można czekac?? Na razie przyszły body z Next'a.
awru
malina tylko opis? a gdzie dowody w postaci fotek?? ;-)Hej Dziewczynki :-)
Przybyły do mnie zakupy u minimundo i jeszcze kilka innych
No powiem Wam, że zestaw z MILKiem jest po prostu śliczniutki...boski. Reszta zreszta też!! Tak więc polecam :-)
malina29
Mama debiutująca
hihi- juz się poprawiam:
oto zakupy u minimundo (jakość naprawdę świetna)
NOWE body MOTHERCARE długi rękaw 74 cm (836230154) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE body MOTHERCARE długi rękaw 68 cm 3-6 mies (835385731) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki śpiochy NOWY pajacyk + body 62 cm (836233832) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki + BODY długi rękaw +.. 74 80 cm. (831528436) - Aukcje internetowe Allegro
a to reszta:
MOTHERCARE 3 pack Pajacy Śpioszki 0-3 m-ce NOWE (830098725) - Aukcje internetowe Allegro
L/B body 7-pak 0-3 m-ce (841289024) - Aukcje internetowe Allegro
oto zakupy u minimundo (jakość naprawdę świetna)
NOWE body MOTHERCARE długi rękaw 74 cm (836230154) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE body MOTHERCARE długi rękaw 68 cm 3-6 mies (835385731) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki śpiochy NOWY pajacyk + body 62 cm (836233832) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE śpioszki + BODY długi rękaw +.. 74 80 cm. (831528436) - Aukcje internetowe Allegro
a to reszta:
MOTHERCARE 3 pack Pajacy Śpioszki 0-3 m-ce NOWE (830098725) - Aukcje internetowe Allegro
L/B body 7-pak 0-3 m-ce (841289024) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam super stronkę z naklejkami na ścianę do pokoju dziecka :-)
Naklejki dekoracyjne, Dekoracja w Leroy Merlin
Z pewnością się skuszę na serię z Kubusia Puchatka :-)
Naklejki dekoracyjne, Dekoracja w Leroy Merlin
Z pewnością się skuszę na serię z Kubusia Puchatka :-)
reklama
malina29
Mama debiutująca
malina 74 i 80 też już kupujesz? ja narazie tylko 56, 62 i 68 mam, bo w życiu bym tego nie ukryła, a do piwnicy nie wchodzę
dziś przy śniadaniu mówię do mojego M, czy zdaje sobie sprawę, że nienarodzona dzidzia dogania go z ilością ubrań ?
ano kupiłam kupiłam...tylko dlatego, ze inne rozmiary już się skończyły a MILKa musiałam mieć - hihi :-)