reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczyny zauważyłyście może pewną prawidłowośc że wiekszość naszych facetów zaczyna narzekać że ubranek jest za dużo i musimy to przed nimi ukrywać?;-);-)
Czy oni nie czują tej przyjemności kupowania????:szok:nie rozumiem ich wogóle:no::no::no::no:
Ja mogłabym całymi dniami szukać okazji i kupować dla swojego maleństwa:-)
eeeeeeee to mój jest inny.. on nigdy nie marudzi tylko zadaje dwa podstawowe pytania: "podoba Ci się to?" i "jest Ci to potrzebne?" na każde z nich odp. brzmi TAK i po kłopocie :-D

dziewczyny ubranka są cudne, boskie.
Właśnie przeglądam ofertę sklepu stylowedziecko.pl i widzę, że częściowo mają te same ubranka co minimundo i niektóre są nawet tańsze.
Przeglądam właśnie skarpetki i śliniaczki i powiem Wam, że jak się nie zna płci, to trudno coś wybrac, bo są albo różowe albo niebieskie:no: albo wzory typowo determinujące płec. Kurczę, przekichane, że producenci w ten sposób narzucają styl ubierania małych dzieci.
Dopiero dziś dostałam przesyłkę z Quelle (zamówienie z 25 listopada) i to niepełną!! Trochę się wkurzyłam, bo ileż można czekac?? Na razie przyszły body z Next'a.

Hej Dziewczynki :-)

Przybyły do mnie zakupy u minimundo i jeszcze kilka innych
No powiem Wam, że zestaw z MILKiem jest po prostu śliczniutki...boski. Reszta zreszta też!! Tak więc polecam :-)

aaaa i zapomniałam dodać...że już brakuje mi kryjówek na te ciuszki
lada chwilę będę musiała zaanektować piwnicę cichaczem.....

reklama
malina 74 i 80 też już kupujesz? ja narazie tylko 56, 62 i 68 mam, bo w życiu bym tego nie ukryła, a do piwnicy nie wchodzę :-p
dziś przy śniadaniu mówię do mojego M, czy zdaje sobie sprawę, że nienarodzona dzidzia dogania go z ilością ubrań ?:-D:-D

ano kupiłam kupiłam...tylko dlatego, ze inne rozmiary już się skończyły a MILKa musiałam mieć - hihi :-)

Do góry