reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Też się zastanawiam nad tym kojcem, bo nie mogę już znieść tych okropnych nocy... boje się co będzie potem :-p Jednak zastanawiam się, czy to nie będzie tak, że będę spała z poduszą, a nie z moim M. :-p? Wydaje mi się ona taka wielka, że pół łóżka mi zajmie i że nie będę mogła się wtulić w lubego tak jak lubię :-p

Jak wygląda spanie we dwoje z taką podusią?

He, he myślę, że się znajdziecie :-)
Ja spię z trzema zwykłymi podusiami poutykanymi w różnych miejscach i dwoma kotkami i zawsze się znajduję miejsce jeszcze dla mężusia ;-)

reklama
Też się zastanawiam nad tym kojcem, bo nie mogę już znieść tych okropnych nocy... boje się co będzie potem :-p Jednak zastanawiam się, czy to nie będzie tak, że będę spała z poduszą, a nie z moim M. :-p? Wydaje mi się ona taka wielka, że pół łóżka mi zajmie i że nie będę mogła się wtulić w lubego tak jak lubię :-p

Jak wygląda spanie we dwoje z taką podusią?
no właśnie jest spora i raczej o przytulaniu do lubego w nocy możesz zaapomniec:sorry::-p. Ja się teraz wtulam w poduszkę:laugh2:

Ja i mój szalony M. dziś złożyliśmy mebelki do pokoju dziecięcego, a jutro zaczynamy przemeblowanie - nie mogliśmy się już doczekać :-D Wiem, że teraz będę to przez 5 miesięcy odkurzać, ale cóż - coś za coś :-) Za to przynajmniej będę gdzie miała wreszcie składować rzeczy kupione dla maleństwa, których jest już coraz więcej :-)

Aga ubranka śliczne :tak::-D
Ja wczoraj kupiłam na Allegro u stylowedziecko.pl kilka ciuszków. Mojemu M pokażę, jak przyślą :tak:
Oto one:
1.jpg2.jpg3.jpg

madziamadzia :tak: ten ostatni pajacyk jaki cudaśny :-)
ja mojemu nic juz nie pokazuję bo sporo się tego nazbierało i już :wściekła/y:, że tyle kupuję.

reklama
Dziewczyny super ciuszki a na jaki rozmiar kupujecie ubranka?zastanawiam się czy warto kupować rozmiar 54???

Do góry