reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny super ciuszki a na jaki rozmiar kupujecie ubranka?zastanawiam się czy warto kupować rozmiar 54???
ja mam rozmiar 56 -1 reklamówkę, czyli tak około 6 kafataników, 6 body, 6 śpioszków- pajacyków. potem mam rozm. 62 i tu mam spooooooro ciuszków. i 68 tez zdarzyło mi się kupić, ale już mniej :-p

reklama
ja mojemu nic juz nie pokazuję bo sporo się tego nazbierało i już :wściekła/y:, że tyle kupuję.
Dziewczyny zauważyłyście może pewną prawidłowośc że wiekszość naszych facetów zaczyna narzekać że ubranek jest za dużo i musimy to przed nimi ukrywać?;-);-)
Czy oni nie czują tej przyjemności kupowania????:szok:nie rozumiem ich wogóle:no::no::no::no:
Ja mogłabym całymi dniami szukać okazji i kupować dla swojego maleństwa:-)

Dziewczyny zauważyłyście może pewną prawidłowośc że wiekszość naszych facetów zaczyna narzekać że ubranek jest za dużo i musimy to przed nimi ukrywać?;-);-)
Czy oni nie czują tej przyjemności kupowania????:szok:nie rozumiem ich wogóle:no::no::no::no:
Ja mogłabym całymi dniami szukać okazji i kupować dla swojego maleństwa:-)
mojego może zaczyna boleć, że dzidzia będzie miała więcej ciuszków od niego :-D:-D:-D
swoją drogą na początku mu się podobało, kilka pierwszych to sam podziwiał a teraz już :no:, ale spoko, nawet nie zauważy co nowe, a co nie.
a jak dojrzy to oczywiście z allegro, używane, i powiem, że za 2 zł plus przesyłka i luzik. he he

Ja na 54, ani 56 nie kupuję żadnych. Najmniejsze 62, najwyżej trochę rękawki będą podwijane na początku. A te wyżej: pierwsze 62, drugie 68, trzecie 62 ;-)
W ogóle co do ubranek dla Maluszka jestem "ciemna" :cool: Wywiad przeprowadzam wśród znajomych i czytam w Internecie w co najlepiej ubierać maleństwo :zawstydzona/y:

a oto moje zakupy dzisiejsze:
webplayer.php
webplayer.php

p1020488.jpg

gal.php

reklama
Do góry