ja mam rozmiar 56 -1 reklamówkę, czyli tak około 6 kafataników, 6 body, 6 śpioszków- pajacyków. potem mam rozm. 62 i tu mam spooooooro ciuszków. i 68 tez zdarzyło mi się kupić, ale już mniejDziewczyny super ciuszki a na jaki rozmiar kupujecie ubranka?zastanawiam się czy warto kupować rozmiar 54???
reklama
madziamadzia
Fanka BB :)
super wykończenia na stópkach ma. Do dziewczynek są różowe Ale na razie staram się kupować bardziej uniwersalne, żeby pasowały do chłopca i do dziewczynki ;-)madziamadzia ten ostatni pajacyk jaki cudaśny :-)
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Dziewczyny zauważyłyście może pewną prawidłowośc że wiekszość naszych facetów zaczyna narzekać że ubranek jest za dużo i musimy to przed nimi ukrywać?;-);-)ja mojemu nic juz nie pokazuję bo sporo się tego nazbierało i już , że tyle kupuję.
Czy oni nie czują tej przyjemności kupowania????nie rozumiem ich wogóle
Ja mogłabym całymi dniami szukać okazji i kupować dla swojego maleństwa:-)
mojego może zaczyna boleć, że dzidzia będzie miała więcej ciuszków od niegoDziewczyny zauważyłyście może pewną prawidłowośc że wiekszość naszych facetów zaczyna narzekać że ubranek jest za dużo i musimy to przed nimi ukrywać?;-);-)
Czy oni nie czują tej przyjemności kupowania????nie rozumiem ich wogóle
Ja mogłabym całymi dniami szukać okazji i kupować dla swojego maleństwa:-)
swoją drogą na początku mu się podobało, kilka pierwszych to sam podziwiał a teraz już , ale spoko, nawet nie zauważy co nowe, a co nie.
a jak dojrzy to oczywiście z allegro, używane, i powiem, że za 2 zł plus przesyłka i luzik. he he
madziamadzia
Ja na 54, ani 56 nie kupuję żadnych. Najmniejsze 62, najwyżej trochę rękawki będą podwijane na początku. A te wyżej: pierwsze 62, drugie 68, trzecie 62 ;-)
W ogóle co do ubranek dla Maluszka jestem "ciemna" Wywiad przeprowadzam wśród znajomych i czytam w Internecie w co najlepiej ubierać maleństwo
W ogóle co do ubranek dla Maluszka jestem "ciemna" Wywiad przeprowadzam wśród znajomych i czytam w Internecie w co najlepiej ubierać maleństwo
aldonta
a to moje allegrowe polowania :-)
wiem, że miałam nie kupować, ale to tylko 3 rzeczy
M oczywiście o niczym nie wie :-)
ja to żałuje ze mojemu pokazałam zamiast schowac ale jak tu się z nich nie cieszyc i nie zerkac na nie )) pekne te asze ciuszeczki
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Krewetka ta fioletowa sukienusia jest cuuuudnaaaa!!!!