reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Póki co to moja niewiedza co do płci chwilowo ratuje mój budżet przed totalną zagładą, hihihi
Już niebawem, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu dowiem się czy mój synek będzie miła siostrzyczkę czy braciszka i razem będziemy robić zakupy dla maleństwa. Wszak póki co "młody" się cieszy, że będzie starszym bratem.
aga0411 jakbym znała płeć to bym ze sklepów dla maluchów nie wychodziła, takie stoiska wywołują u mnie zawiechę - mogę tam sterczeć godzinami.... ale to chyba ma każda z nas.

reklama
Ja w ostatni weekend znowu zaszalałam, na zakupach (również tych Świątecznych) byliśmy 8 godzin, mój mężuś dzielnie to znosił :tak: Tylko na koniec tak delikatnie mi zasugerował, że poza ubrankami jeszcze kilka innych rzeczy dzidziusiowi się przyda :-)

Ja w ostatni weekend znowu zaszalałam, na zakupach (również tych Świątecznych) byliśmy 8 godzin, mój mężuś dzielnie to znosił :tak: Tylko na koniec tak delikatnie mi zasugerował, że poza ubrankami jeszcze kilka innych rzeczy dzidziusiowi się przyda :-)
Kochana pozazdrościć mężusia, jaką ma anielską cierpliwość. Na prawdę żeby facet wytrzymał na zakupach 8 godzin i to jeszcze nie w sklepie motoryzacyjnym czy narzędziowym to niezły wyczyn - szacuneczek;-)
A i jeszcze głowę na karku ma, skoro myśli nie tylko o ciuszkach.

Kurcze, że nie da rady skserować męża, poprosiłabym o kopię :-D:-D:-D

krewetka testuj we wszystkich możliwych pozycjach w dzień i w nocy. Później zdaj wyczerpującą relację.
Jestem ciekawa jak będzie wyglądało wypełnienie po jakimś czasie użytkowania, czy czasem nie będzie się trwale odkształcał, deformował lub zbijał w większe grudy.
Czekam na opinie po przetestowaniu ;)

ja mam ten kojec już ze 2 tygodnie i gdyby nie on, to pewnie cierpiałabym na bezsennośc. Jestem z niego baaaardzo zadowolona. Jeszcze nie zauważyłam, aby coś się z nim działo, a korzystam też z niego w dzień, tzn jak siedzę na łóżku przed kompem, to siadam na nim, tak jak do karmienia:-p.

ja włąśnie czekam na pieniązki z zusu i tez chcę sobie kupić- w tajemnicy przed moim M, bo on twoerdzi, ze to ***** jest:-p

ja mam ten kojec już ze 2 tygodnie i gdyby nie on, to pewnie cierpiałabym na bezsennośc. Jestem z niego baaaardzo zadowolona. Jeszcze nie zauważyłam, aby coś się z nim działo, a korzystam też z niego w dzień, tzn jak siedzę na łóżku przed kompem, to siadam na nim, tak jak do karmienia:-p.

Też się zastanawiam nad tym kojcem, bo nie mogę już znieść tych okropnych nocy... boje się co będzie potem :-p Jednak zastanawiam się, czy to nie będzie tak, że będę spała z poduszą, a nie z moim M. :-p? Wydaje mi się ona taka wielka, że pół łóżka mi zajmie i że nie będę mogła się wtulić w lubego tak jak lubię :-p

Jak wygląda spanie we dwoje z taką podusią?

reklama
Do góry