reklama
ruda80
Fanka BB :)
O widzę dziewczyny , że zakupy dla maluszków idą całą parą :-), a ja mam dopiero 2 pary body .
Mam mieszane uczucia co do ponizszych... takie ciekawostki:
niektóre nawet fajne napisy:
Jedyne w Polsce eleganckie czarne body /62 dl.r. ! (836176097) - Aukcje internetowe Allegro
do tego koniecznie lakierki na obcasie
KOMPLETY FROTTE ŚPIOCHY + KAFTANIK PANTERAERA 62 (831646098) - Aukcje internetowe Allegro
a bomba w majtach...
KOMPLETY BAWEŁNIANE MORO ŚPIOCHY + KAFTANIK 62 (831691308) - Aukcje internetowe Allegro
Jedyne w Polsce eleganckie czarne body /62 dl.r. ! (836176097) - Aukcje internetowe Allegro
do tego koniecznie lakierki na obcasie
KOMPLETY FROTTE ŚPIOCHY + KAFTANIK PANTERAERA 62 (831646098) - Aukcje internetowe Allegro
a bomba w majtach...
KOMPLETY BAWEŁNIANE MORO ŚPIOCHY + KAFTANIK 62 (831691308) - Aukcje internetowe Allegro
malina29
Mama debiutująca
no to ja się chwalę;-). Wklejam zakupy- wszystko kosztowało łącznie 30 zł:
Estragon, gdzie Ty takie cudeńka wynajdujesz?
Normalnie szok, tyle rzeczy a tylko 30 PLN..
co tam ciekawego ci przyszło?ja właśnie przytargałam ledwo z poczty moje zakupy allegrowe :-)
Jakie one piękne:-) no siedzę i się zachwycam :-)
a mój A. stwierdził, że przy takim tempie to on widzi problem by to wszystko gdzieś pomieścić :-) ...
ja to nie wchodzę na allegro bo znów cos kupię
Mam mieszane uczucia co do ponizszych... takie ciekawostki:
Niektóre napisy podobały mi się strrrrrrrasznie! Jak się na któreś zdecyduje, dam Wam znać:-)
reklama
ruda80
Fanka BB :)
Świetne te body:-), ja już jedno czarne mam z obrazkiem. Ale zastanowie sie na drugim ,chyba.