reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

To jest sosna bejcowana na czekoladę...

a teraz dla Kluski chcialabym w jasnych mebelkach...

Myslałam zeby zeszlifować do żywego drewna a potem pomalować tak, zeby wygladało jakby przecierane... albo bielone (tak jak np. bielony dąb)

nie wiem czy jasno to napisałam :)
ja pracuję w branży, ze mam doczynienia z drewnem i bejcowaniem i myślę,że skoro mebelki masz sosnowe to one mają takie fajne słoje, jeśli ten ciemny ci nie odpowiada, to spokojnie zeszlifuj, ale jak na biało walniesz to nie będzie widać, ze to naturalne drewno. chyba, że właśnie jakoś przecieranie zrobisz. hmmm

reklama
ja pracuję w branży, ze mam doczynienia z drewnem i bejcowaniem i myślę,że skoro mebelki masz sosnowe to one mają takie fajne słoje, jeśli ten ciemny ci nie odpowiada, to spokojnie zeszlifuj, ale jak na biało walniesz to nie będzie widać, ze to naturalne drewno. chyba, że właśnie jakoś przecieranie zrobisz. hmmm

Raz ze nie chce kupować nowych mebelków

a dwa wiesz, one juz po 3 latach uzywania jakby to poweidziec "dostały swoje" troche sie zużyły - np. wytarły na rogach - gdzie niegdzie.
Takze przy okazji jak zeszlifuje to przejdą renowacje :)

Słoje nie musza byc widoczne - teraz stawiam na zmianę :) Jutro zadzwonie do mojego stolarza - to sie zorientuje co z tym fantem zrobić

Raz ze nie chce kupować nowych mebelków

a dwa wiesz, one juz po 3 latach uzywania jakby to poweidziec "dostały swoje" troche sie zużyły - np. wytarły na rogach - gdzie niegdzie.
Takze przy okazji jak zeszlifuje to przejdą renowacje :)

Słoje nie musza byc widoczne - teraz stawiam na zmianę :) Jutro zadzwonie do mojego stolarza - to sie zorientuje co z tym fantem zrobić
dokładnie. doradź się fachowca :)
za szifowaniem jestem jak najbardziej za :)

widzę, ze nie tylko ja w tajemnicy he he. estragon pokaż fotki :)

Kurcze ja mam dwie tajne torby na pawlaczu:sorry2: takich trochę większych i typowo dziewczyńskich (a nie wiadomo jaka płeć)

Wydawalo mi sie ze za duzo juz wszystkiego mam ale jak zrobilam remanent to okazalo sie, ze jeszcze troche moge poszalec:tak:

aga pokażę, pokażę, tylko zdjęcia zrobię jutro po południu jak mąż pójdzie do pracy:-D. Dziś prałam na szybko i na szybko suszyłam na kaloryferze, także jak wróci, to nie będzie śladu;-). A Ty swoje gdzie kupowałaś? Śliczne są, takie słodziutkie:tak:.

Cześc Kobietki,
faktycznie troszkę szalejecie z zakupami...ale wcale się nie dziwie też bym kupowała gdybym tylko wiedziała czy to chłopczyk czy dziewczynka. Tak więc od następnej wizyty jak tylko lekarz zdradzi mi tę "niewiadimą" idę na zakupy:-):-):-):-)już się nie mogę doczekać.
Narazie zamówiliśmy komodę, która mają dziś dostarczyć i zrobie troszkę przemeblowania;-).

Cześc Kobietki,
faktycznie troszkę szalejecie z zakupami...ale wcale się nie dziwie też bym kupowała gdybym tylko wiedziała czy to chłopczyk czy dziewczynka. Tak więc od następnej wizyty jak tylko lekarz zdradzi mi tę "niewiadimą" idę na zakupy:-):-):-):-)już się nie mogę doczekać.
Narazie zamówiliśmy komodę, która mają dziś dostarczyć i zrobie troszkę przemeblowania;-).
julita ale ja jeszcze nie wiem co będzie :-D:-D

reklama
Do góry