reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

to odważna jesteś...:)mnie też korci żeby chociaż jedną rzecz kupić ale nie wiem czy to ma być niebieska czy śliczna różowa :-D:-D:-Dchyba że kupiłabym i taką ia yaką:rofl2::rofl2:
ja podchodzę do tego tak:
dziewczynce też możesz ubrać niebieskie ciuszki,
a jeśli u mnie okaze się ze bedzie chłopak, to te rózowe ciuszki postram się po prostu sprzedać :-) może jakaś dziewczyna z forum bedzie chetna i po problemie :-)
a zakupy to moja miłość :tak::-D:-D

reklama
mój najnowszy zakup , wczoraj przyszła paczka z allegro:-)
15.jpeg
krewetka :tak: łand,e ładne, a co to za rozmiar? bo jakieś większe się wydaje...

aaa no i miałam Was podpytac, jak tam u was rozmiar 56...
ja nie mam jeszcze nic w tym rozmiarze - kupuję raczej na 0-3m,
ale nie wiem czy by sie body kilka par i pajaców teznie przydało na 56???

Ha!:-) Znam je!;-) Malina, jeśli chodzi o mnie (a nie jestem najlepszym przykładem wstrzemięźliwości zakupowej;-) ) to ja kupuję i z krótkim rękawkiem i z długim.... Bo- po pierwsze wiadomo, że pogody się u nas nieprzewidzi, po drugie- w nocy może być chłodno, po trzecie- maluszkowi podobno na początku jest dosyć zimno... Pomogłam?;-) Ja mam chyba ze 2-3 rzeczy na 56, ale faktycznie, postaram się poczekać do USG przed porodem, żeby się zorientować jak dużego chłopa urodzę:-D

reklama
Do góry