reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nie mam skórzanych butów, paska ani torebki. Chyba nie wiecie jak "zdobywa się" futerka z tych zwierząt...jeśli wiecie to brak mi słów...

reklama
natalia jaki nawilżacz wybraliście?
mam jeszcze cos w tym rodzaju JONIZATOR POWIETRZA NAWILŻACZ LAMPA MGŁA!!!!! (1267223830) - Aukcje internetowe Allegro i nie wiem czy narazie tego nie odpalić

nuka ale wciaz go jeszcze nie kupilismy, jakies 2tygodnie musimy poczekac.

wiolan poprawka z prebiotykami w mleku hipp - sa juz od 2 a nie od 3 :) wlasnie leniuszek wypila pierwsze mleko z domieszka 2. dzis bedzie dostawala miarke 2 na 3miarki 1, od jutra pol na pol do zuzycia 2kartonikow kazdego mleka, potem z tydzien 3miarki 2 na miarke 1 a potem juz tylko 2. taki jest plan ;P

Dziewczyny wiem, że to jeszcze za wcześnie ale macie już w planach kupno rowerka dla dziecka? Bo ja tak patrzę po allegro i wiadomo jest tego pełno ale jakoś nic szczególnego...

alis wszystko byle nie ohydztwa w tym stylu, mam na nie alergie ;P

d1593102235d4173.jpg

Ja ciągle odkładam w czasie zakup butów skórzanych - nie mam ani jednych bo mnie zwyczajnie nie stać. Jeśli Alis nie chcesz przykładać ręki do zabijania zwierząt w niehumanitarny sposób to znajdź małego producenta który robi to humanitarnie, jak popytasz wśród znajomych to na pewno ktoś taki się trafi. Ja mam znajomego który ma fermę strusi niedaleko mnie, od dawna współpracujemy (zdobię mu skorupki ze strusich jaj) i odkładam na buty ze strusia. Mówię Wam, warte sa tych kilku stówek! Chwilowo zamknął sklep internetowy, otworzy go na nowo na początku roku to Wam zapodam linka:-)

reklama
Do góry