reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

justme5 pozwolilam sobie usunac poczatek Twojego posta bo nie mozna tak na forum publicznym, to jedno z zelaznych 'nie wolno' ;) w 'swiecie dziecka' sa w stalej sprzedazy tylko nawilzacze nuka, widocznie zabraklo. a co do zabawek z ikei to my znalezlismy pare fajnych rzeczy, teraz mamy dluga liste zakupowa ;)

Szur z tym postem! Tak właśnie nie byłam do końca pewna....:sorry2:
Właśnie w Jankach niczego z mojej listy nie było:dry:

Dziewczyny a ja zakupilam takie sliniaczki z rekawami:-)
wygladaja jak fartuszek przedszkolaka,z cieniutkiej kolorowej foli,czyli prawie przeciwpancerne:-D
ja jeszcze nie uzywam,ale u mojej kolezanki sie sprawdzaja.
ona ma coreczke 11 msc i tak troche papuguje od niej co lepsze pomysly:-p

Chcialam sobie dzisiaj kurtke w Zarze kupic i nie bylo mojego rozmiaru:-(
a taka w niej bylam piekna,amerykanska:-D

Też widziałam te śliniaki z rękawkami, tylko same jakieś takie wielkie... ale bezsprzecznie będą super do nauki samodzielnego jedzenia:tak::tak:

reklama
My mamy śliniaki z Mothercare, kupiłam latem na wyprzedaży (5szt. za 15zł), polecam :)
Nam jabłko nie schodzi...piorę w Loveli do kolorów, natomiast marchewka dopiera się bez problemu :)

Czytałam też te kilka postów na temat tych kołnierzy z "jakiś" zwierzątek...aż mi się słabo zrobiło...jak Wy możecie...?! Masakra...

zakupiła wczraj śliniak z rękawkami z tesco :-) Po próbie ziemniaczanej wiem, ze moje dziecko je całą powierzchnią ciała, stópki też karmi więc chyba muszę nabyć kaloszki ;-)

reklama
zakupiła wczraj śliniak z rękawkami z tesco :-) Po próbie ziemniaczanej wiem, ze moje dziecko je całą powierzchnią ciała, stópki też karmi więc chyba muszę nabyć kaloszki ;-)

Moja Maja też je jak mały brudasek...rączki buzia całe brudne, a jak je jabłko to nawet czoło ma brudne bo tak śmiesznie czapie buziom:DDD
I tez sie zaopatrzyć muszę w lepsze śliniki bo mam 3 takie wiązane a chciałam taki na rzep...bo maja jak po 5 -6 łyżeczkach ma już dość jedzenia to ciągnie za śliniak i pcha do buzi "mówiąc" że już koniec i usteczka wyciera:DDDD

Do góry