reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nataliak właśnie mi też te koszmarki się nie podobają a na allegro ciężko znaleźć coś nie w tym stylu ;P Dlatego pytam bo może macie jakieś pomysły, choć to pewnie jeszcze za wcześnie :)

Bali jeśli nie widzisz różnicy między obdzieraniem zwierząt na żywca z futer a humanitarnym ubojem dla mięsa i skóry to naprawdę nie mamy o czym dyskutować.

Ostatnia edycja:
reklama
Alis, mnie się wydaje że wielokrotnie przez ekologów i dziennikarzy są futra demonizowane, na pewno rzeczywiście są firmy które obdzierają żywcem zwierzęta bo im się nie opłaca ubijanie, ale nie sadzę żeby to było na aż taką skalę jak się obawiają niektórzy. Z martwego zwierzaka ściągnąć skórę jet zwyczajnie łatwiej!

alis wszystko byle nie ohydztwa w tym stylu, mam na nie alergie ;P

d1593102235d4173.jpg

siostrzenica ma coś w tym rodzaju pomimo, ze pedałów nie używa bo jest za mała to jeden juz sie złamał a mama o mało garba nie dostała i płuc nie wypluła pchając tego karaczana...

Alis, mnie się wydaje że wielokrotnie przez ekologów i dziennikarzy są futra demonizowane, na pewno rzeczywiście są firmy które obdzierają żywcem zwierzęta bo im się nie opłaca ubijanie, ale nie sadzę żeby to było na aż taką skalę jak się obawiają niektórzy. Z martwego zwierzaka ściągnąć skórę jet zwyczajnie łatwiej!

żebyś sie nie zdziwiła Nikita... Mogę się załozyć, że humanitarnie robią to nieliczni. Najgorsze są takie pół legalne fermy i pseudohodowle. Aż mnie mrozi na samą myśl. Co jakiś czas znajdują jakąś masakryczną kanciapę.

To akurat mniej masakryczne ale niedawno znajoma teściowej opowiadała jak to "hodowali" psy - maltańczyki. Trzymali w garażu w pudle nakrytym deską, zeby nie wyszły i że niestety !!! czasem musieli je wyjmować zeby nie oślepły... No żesz k...

Bali jeśli nie widzisz różnicy między obdzieraniem zwierząt na żywca z futer a humanitarnym ubojem dla mięsa i skóry to naprawdę nie mamy o czym dyskutować.

ekhm to nie ja Ciebie zaczepiłam, tylko Ty mnie ....
mam w domu ortodoksyjnego wegetarianina i wiesz za co go cenię? że nie narzuca wszystkim swojej melodii i jest konsekwentny w tym co robi

reklama
Do góry