awru
Fanka BB :)
to jestem chyba jedyną osobą która jest zadowolona z 5-10-15mamy dwie bluzy, które często piorę i są w b. dobry stanie;]
nie jesteś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jestem chyba jedyną osobą która jest zadowolona z 5-10-15mamy dwie bluzy, które często piorę i są w b. dobry stanie;]
Ja właśnie wylicytowałam kombinezonik dla MajkiKOMBINEZON LADYBIRD (3-6 miesiecy) BCM OD 1 ZL (1257913442) - Aukcje internetowe Allegro
Majowe Mamusie jak to jest u Was z kupowaniem zabawek dla dzieci? Bo ja niby chcę do tego rozsądnie podejść i nie przesadzać ale wybór i dostępność jest tak duża że w głowie mi się mętlik robi ;-) Nikoś już ma pełno maskotek ( pozostałości po mojej młodości) samochodzików ( tutaj już dziadek wkroczył )A wczoraj poprosiłam męża aby dla Małego zamówił Szczeniaczka uczniaczka oraz garnuszek na klocuszek
No i już robię plany co kupić w przyszłości. Typu konik na biegunach, tablica do rysowania, klocki, puzzle. No i oczywiście książki, mnóstwo książek
( przepraszam jeśli się powtarzam ale to mój pierwszy wpis tutaj i nie śledziłam tematu :-) )
no spodnie sa czaderskie... a w sklepie nie zauwazylam boskich na nich guzików... są cudne.. chyba zmienili w H&M głównego projektanta ciuszków dla niemowlaczków, bo zdecydowanie jest na czym oko zawiesić.. no i ceny przystępne.... bo patrzyłam też dzisiaj na body wojcika.. i cena np. powyżej 50 PLN... to sie nazywa gorna pólka cenowa...
Klariss ten Twój bez stopek jest?? masz jakieś Buciki dla Błażejka? czy jak to rozwiążesz? bo ja mam 2 kombinezony, jeden zabudowany a drugi taki jak Twój
Ja mam akurat mamę na miejscu więc problem odpada ale kupiłam kojec do którego mam nadzieję synka przyzwyczaić nim jeszcze do pracy wrócę ( z nowym rokiem ) tak aby babcia mogła go tam włożyć z zabawkami na jakiś czas. :-)
Zastanów się z czego dziecko już nie będzie korzystało popołudniami jak wracasz z domu i to wywieź do babci.
Ja np matę używam do godz. 16tej, później mały na kocu leży i z nami " rozmawia" ;-)