reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
czy ktoras z Was ma pingwinka ?
mojemu z głowki schodzi farba którą jest pomalowany... to normalne?
tj na poczatku myslalam ze czyms białym sie zbrudził gryzaczek, ale jak uzylam paznokcia-farba sama schodzi z łatwością.
DSC06098 [640x480].jpg

Corina farba chyba nie powinna tak łatwo schodzić
Z ładnymi ubrankami w większych rozmiarach rzeczywiście kiepsko na Allegro. Ja ostatnio kupiłam zestaw używanych 39 szt. ubranek za 455 zł, w rozm. 6-12 miesięcy, więc przez jakiś czas będzie zapas, ewentualnie jakieś bodziaki kupię. Jutro prawdopodobnie zobaczę je na żywo.

hmmm, ale z dziewczecymi uzywanymi ubrankami jest duzooo łatwiej, problem pojawia sie przy chłopcach, ktorzy bardziej niszcza ubranka:/

klariss fajne ubranka:) te spodnie sa z h&m? my tez na nie polujemy:p i bodziaki cartersa widze:p

hej
uzywalyscie tych papmpersow premium care? sa w tej promocji w kerfurze i zastanawiam sie nad nimi. ile w ogole jest ich w paczce tj w rozmiarze 4? bo chyba nie 70 jak active baby.

My ich cały czas używamy. W paczce masz 52 sztuki. Od zwykłych pamperaków różnią się tylko tym, że mają taką siateczkę w środku - coś jak plaster miodu, co niby pozwala na szybsze wchłanianie. Ogólnie to jestem bardzo z nich zadowolona :tak:

My ich cały czas używamy. W paczce masz 52 sztuki. Od zwykłych pamperaków różnią się tylko tym, że mają taką siateczkę w środku - coś jak plaster miodu, co niby pozwala na szybsze wchłanianie. Ogólnie to jestem bardzo z nich zadowolona :tak:

no i teraz w carrefour jest promocja, ze jak sie kupuje paczke to otrzymuje sie bon na 20 PLN do wykorzystania u nich w listopadzie.. pampuchy sa pakowane w kartony po 2 paczki.. warto otworzyc paczke i skasowac osobno kazda paczke.. wtedy mamy 2 bony po 20 PLN...

Gdzie kupiłaś takie cudeńka?? Super!!

oczywiście allegro, miałam farta, bo jeden zestaw body kupiłam za 15 zł, a drugi za 30 zeta, niezniszczone, pachnące, ideał:)

estragon,
tak spodnie z H&M , sa super, warto, więc zyczę powodzenia w polowaniu ;)

i jeszcze dziś przyszła mi paczka z zestawem z Next dla Błażeja na nasz ślub, na żywo ładniejsze, bo komplet jest w jasnobrązowy prążek, z grubego lnu ( tak mi się to kojarzy), no i dodatkowo płaszczyk, żeby go odziać na tą imprezę w coś cieplutkiego:

reklama
Byłam dziś, kupiliśmy 3 opakowania Pampers Premium Care 3 i dostałam 3 bony po 20 zł :p
A i wcale nie są pakowane po dwie sztuki w kartonie, tak leżą na paletach ale normalnie się kupuje po jednym opakowaniu jak ktoś chce ;)

Ostatnia edycja:
Do góry