reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
nataliak ja tez tak uważam, jedynym dla mnie pocieszeniem jest to, ze waga stoi w miejscu, a nie rośnie ...:-(

a to moje dzisiejsze nabytki:

Ktos tu ostatnio pytal o promocje na pampresy, wczoraj bylam w Tesco i w dalszym ciagu byly te kartony (162 sztuki 4-ek) za 94,99. Nie wiem czy to dlatego ze nie zeszly w promocji ktora podobno trwala do konca wrzesnia, czy promocja nadal trwa ;-)
Aha - to bylo male Tesco.

ekhm, lovi mi odpisalo ;P ze mam odeslac smoczek bezposrednio do serwisu canpola i ze sa wielce zaskoczeni bo nigdy sie do tej pory taka sytuacja nie zdarzyla. odesle, a co, niech sie zrehabilituja ;P

a tak z innej beczki to posiedzialam wczoraj troche na allegro w poszukiwaniu ciuszkow 74-86 i jest jakas masakra. owszem, znajdzie sie cos fajnego ale za grube pieniadze. a to co tanie to kicz i tandeta albo jakies pastelowe sprane szmaty. w lumpkach tez porazka. nie wiem w co my bedziemy dziecko ubierac :/ na styczniowe wyprzedaze trzeba bedzie przygotowac ladnych pare stowek...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Też mam ten problem...patrzyłam po allegro i nie ma nic ciekawego :( Na szczęście mam dużo ubranek po córeczkach koleżanek, naprawdę fajnych ale czekam z niecierpliwością na wyprzedaże ;P

reklama
rozmiary 74-80 dzieci noszą dużo dłużej niż 56-62 więc ciuszki zniszczone. Do tego dochodzą historie z jedzeniem.... Dobrze że są wyprzedaże i markety ;)

Do góry