reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

och estragon... aż się boje napisac cenę...:)))) byłam pewna, że jako polska firma będa mieli niższe ceny.. kurcze choć troszkę.. a tu wygląda na to że ceny powalają... no ale jakość nieporównywalna... mięciuśki kombinezonik jakiego jeszcze nigdy nie miałam w rękach.... (te ortalionowe również rewelacja) a cena.... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr177PLN buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bali: wklej zdjecia tych sztruksików.... i kupilas na wyprzedaży???

ło matko.... kombinezon super, ale wyrzuty sumienia by mnie zeżarły.

reklama
bozuwi w Dąbrowie jest fajny lumpeks. na ul.Wybickiego. nazywa się Panda. mają firmówki z Anglii i fajne ceny. w poniedziałek jest caly towar po 6 zł, we wtorek za 3 zł, w środe za 1zł. w czwartek wymieniają praktycznie cały towar i znów jest po 6 zł, w piatek za 3 i w sobote za złotówke. najładniejsze rzeczy są oczywiście za 6 zł, ale za złotówkę tez upolowałam np. 2 pary krótkich spodenek z nexta i kilka koszulek z ladybird na przyszły rok w idealnym stanie:)

Wiolan woooowwww śliczności ten kombinezonik <ślinka> nie powiem, tylko ta cena nieszczęsna ;-) choć zawsze możesz później opchnąć na all :-)

Dziewczyny co bardziej polecacie, pajacyk z weluru czy polarku? Co byłoby cieplejsze?

Ja mam kilka z weluru i kilka z polaru. Jeden pajacyk mam z polaru z H&M podszywany bawełną i ten jest rewelacyjny!!! Bardzo ciepły, ma też zawijane "końcówki" w rękawach i nogawkach. Kupiłam na allegro za małe pieniądze a jestem bardzo zadowolona.

Wiolan woooowwww śliczności ten kombinezonik <ślinka> nie powiem, tylko ta cena nieszczęsna ;-) choć zawsze możesz później opchnąć na all :-)

Dziewczyny co bardziej polecacie, pajacyk z weluru czy polarku? Co byłoby cieplejsze?

Z polarku. Zwlaszcza jak bawelna podszyty to cieplutki jest ;)
Welurowe raczej sa jednowarstwowe ale widzialam na allegro tez welurowe dwuwarstowoe.

reklama
Do góry