reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wiolan super ten kombinezon jest
my tez kupujemy mleko Nan ogólnie to karmie piersia ale jak musze gdzies isc to babel dostaje mleko modyfikowane

i tez kupuje w kartonie a potem przesypuje do puszki :)_

Dziś byłam na polowaniach w lumpkach i wydałam 22 zł za 2 sukieneczki spódniczkę bluzę i bluzeczkę dla Mai:)_Wszystka w stanie idealnym:)))
Niestety nic ze kombinezonów nie było...ale będe polować dalej:))

moja mam w sobote wyczaila w lumpku świetna kurteczke zimowo-jesienna na mała i taki biały kombinezonik jesienny polarowy dla Gabi! Obie rzeczy za 20zł!!!uprałam i wygladaja jak nowe

a my wczoraj byliśmy w galerii, znalazłam super sklep z tanimi ciuszkami. Boskie ubranka! niestety nic mu nie kupiłam, wściekam się bo nie wiem jak go ubierać na zimne dni ;/ ;/

reklama
katagorka - bałam się, że któraś zapyta :p :p bo .... nie pamiętam ! Moja pamięć zdołała tylko zakodować, że było to pierwsze piętro w BONARCE ;D

Do góry