reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ja mam blizej do Oleśnicy niż do Wrocławia, a tam króluje biedronka ani małego tesco ani lidla, wiec po jakies dzieciowe wieksze zakupy to do korony tzn. Wrocławia, ale ja bym do miasta nie chciała wrócić no chyba że na jakies peryferie, ale są minusy Zuze do przedszkola trzeba było ekstra wozic i odbierac z Olesnicy i tez dlatego jak mała sie urodziła to przestała chodzic

nataliak: a ktora z tych lampek pabobo ogladalas?? bo mnie się ta podoba:
Lampka przytulanka Barbapapa niebieska

ale ona kosztuje 159 PLN i się zastanawiam, czy warta swojej ceny.. bo nie wiem gdzie mogę ja na żywo oglądać, bo w tej mojej obsikanej mieścinie nie ma za bardzo gdzie oblukać... i co w niej takiego super jest??? bo w sumie wygladem mnie sie podoba i takie delikatne światełko jest....

nataliak: a ktora z tych lampek pabobo ogladalas?? bo mnie się ta podoba:
Lampka przytulanka Barbapapa niebieska

ale ona kosztuje 159 PLN i się zastanawiam, czy warta swojej ceny.. bo nie wiem gdzie mogę ja na żywo oglądać, bo w tej mojej obsikanej mieścinie nie ma za bardzo gdzie oblukać... i co w niej takiego super jest??? bo w sumie wygladem mnie sie podoba i takie delikatne światełko jest....

Wiolan ja polecam lampkę z ikei, działa na tej samej zasadzie, a jest dużo tańsza. Jest mięciutka, ładuje się ją i działa bez kabla (świeci kilka godzin) a aby przybliżyć Ci jaka ona jest w dotyku to powiem tak bo z tym mi się od razu skojarzyła: pamiętasz może takie zabawki - balon a w środku piach? To się tak fajnie ugniatało :p To jest coś w tym stylu :) Tu przykładowy link: IKEA SPOKA - Światełko Nocne/Niebieski Duszek. (1217479673) - Aukcje internetowe Allegro są oczywiście inne wzory w ikei :)

dzieki Alis, zapomnialam tez o tych lampkach.. musze na allegro poszukac, bo do ikei to ja mam 120 km.. czy to poznan czy wroclaw to i tak mam 120 km...

no tak i zabłysnęłam inteligencją pod koniec dnia...!!! przecież mi linka do allegro wrzuciłaś... a ja nie zakumalam.. ależ ze mnie łoś !!!!

no tak i zabłysnęłam inteligencją pod koniec dnia...!!! przecież mi linka do allegro wrzuciłaś... a ja nie zakumalam.. ależ ze mnie łoś !!!!

Hehe godzina już późna także można wybaczyć ;) Mi się te lampki strasznie spodobały jak byłam ostatnio w ikei ale na allegro są tańsze z tego co widzę :p W ikei kosztują 59,90 a tu widzę 35 zł...chyba się skuszę :p

reklama
wiolan te lampeczki pabobo z barbapapa widzielismy na targach 'mother & baby' i naprawde robia wrazenie choc te z ikei faktycznie tez sa super, zapomnialam o nich. my przymierzamy sie do kupna tej z ikei a kiedys na pewno kupimy leniuszkowi pabobo w prezencie na jakas okazje. barbapapa przezywa teraz renesans, sa lampki z pabobo, zabawki z plastoy i ubranka z h&m. pamieta ktoras z Was ta bajke?

Do góry