reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczyny mam pytanie odnośnie fotelików ale tych od 9kg wzwyż. Chciałabym kupić taki fotelik już teraz ze względów finansowych ale zupełnie nie wiem który...jakie Wy będziecie kupować, może już macie jakieś upatrzone? I jaki przedział wagowy bo zauważyłam że są 9-18kg, 9-25kg i 9-36kg.

Już sobie poradziłam :) Choć jeśli macie swoje typy fotelików to chętnie je poznam :) Wybrałam dwa foteliki:
Maxi Cosi Pearl z Isofix http://allegro.pl/maxi-cosi-pearl-9-18-kg-baza-family-fix-wawa-24h-i1205230641.html - ten kupię jeśli samochód który jedziemy jutro obejrzeć (i na 99% kupić) ma isofix bo on nie ma opcji przypinania pasami
lub
Cybex Pallas/Solution X http://allegro.pl/fotelik-cybex-pallas-solution-x-nowy-9-36-kg-i1207257639.html - ten jest super ze względu na to że to dwa foteliki w jednym :p No i małż ostatnio oglądał na TVN Turbo testy fotelików i tym się strasznie zachwycali :p

Tak czy inaczej oba zdobyły największą ilość punktów w testach z 2010 roku (w kwietniu) - Maxi Cosi Pearl numer 1 w kategorii 9-18, natomiast Cybex Pallas numer 1 w kategorii 9-36kg :)
Link dla chcących zobaczyć wyniki najnowszych testów:
http://fotelik.info/pl/testy/2010/grupa/rosnaco/index.html

Ostatnia edycja:
część, bo wcześniej troche sprzedałam

kurde nawet nie wiedzialam ze tyle mam ciuchow w szafie, chyba bedzie ze 3 pralki, czyli teraz bedziemy polowac na 74

Estragon, Ty chyba kupiłaś ten gryzaczek Karolkowi?
Tommee Tippee Gryzak dziąsełko Różowy (1196808358) - Aukcje internetowe Allegro
Zaakceptował go?
Zastanawiam się tez nad nim:happy2:?
Ja nie Estragon ale moj Karolek tez ma taki gryzak i pluje nim rownie daleko jak smoczkiem :-)

Podoba mu sie natomiast ten:

4be4190e7626a.png

Ale na razie go nie dostaje bo czesciej niz do buzi trafia sobie w oko :szok:
pencil.png

reklama
Do góry