reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Chyba tutaj powinnam się zapytać :-)

Macie kołderkę dla Maluszka? Jak tak to jakie polecacie? A może przykrywacie dzieciaczki tylko kocykiem?
Macie śpiworek do wózka na zimę? Może któryś polecacie? Albo nie warto kupować?

ja mam kołderkę ale też jej jeszcze nie używam bo mamy śpiworek i małej jest w nim wygodnie.

Lenkaa ja tez kupiłam pierwsza suknie która przymierzyłam:) tyle ze w jednym sklepie jak byłam to wogóle nie pozwoloła sklepowa przymierzac, a w drugim kazała sobie płacic od kazdej przymirzonej sztuki 30zeta:( dopiero w trzecim sklepie nie robili problemów z przymiarka...

moje kolejne zakupy to kubek niekapek i 3 miseczki i oczywiscie zabawki dla małej :))

reklama
My zimę też już chyba przejeździmy w spacerówce:)
Aga nie mamy jeszcze pieska, bo czekamy na przesyłkę, jak dostanie to powiem jak zareagował:)

A jeśli chodzi o ten kombinezon co kupiliśmy to będzie na takie cieplejsze dni zimy, nie zawsze jest cały czas -20. On jest większy to może i będzie na przełom zimy i wiosny:) A jeden cieplejszy już mam ale taki mniejszy i jeszcze kupię większy minimum na 74.

byliśmy w tesco, kupiliśmy pajacyki, o których Oleśka pisała są mięciutkie i miłe w dotyku, a 33 zł
kupiłam też body 5 pak za 22 zł,wszystko na rozm. 74 :-)

udało mi się wczoraj wpaść do lupka, kupiłam 2 kurteczki i kilka ciuszków, musiałam sie nieźle nagrzebać bo dużo ciuchów poplamionych ( nie wiem jak takie ciuchy można wystawiać do sprzedaży i to za niemale pieniądze?)

udało mi się wczoraj wpaść do lupka, kupiłam 2 kurteczki i kilka ciuszków, musiałam sie nieźle nagrzebać bo dużo ciuchów poplamionych ( nie wiem jak takie ciuchy można wystawiać do sprzedaży i to za niemale pieniądze?)
krewetka a gdzie byłaś?
tam, gdzie ci pisałam?

reklama
dziecięce- wycena, ale można spotkac nówki, np te dwa pajace, które kupiłam Młodemu były po 12 zł, ale nowe, jeden z Disneya drugi the children place czy jakoś tak:)mają dużo więcej dziewczęcych ubranek i to takich, jakich nigdzie u nas nie widziałam, śliczne po prostu, w środę mają byc już zimowe
to jest ul fieldorfa nila, jak się idzie od pętli tramwajowej na krowodrzy w stronę szpitala, to jest przy ulicy po prawej stronie, od razu powinnaś zauważyc

Do góry