reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
dziewczyny a co sadzicie o lampeczkach nocnych??? myslalam o takiej:
NOCNA LAMPKA PROJEKTOR COTOONS SMOBY Z POZYTYWKĄ! (1202478414) - Aukcje internetowe Allegro
lub ta:
EFEKTOWNA LAMPKA ŻÓŁW MORSKI - ŻÓŁW WODNY (1198522154) - Aukcje internetowe Allegro
poradźćie coś.. słyszałyście czy się przydają.. chodzi mi o to głównie aby nie zapalać małej światła przy usypianiu a coś żeby świeciło...
NOCNA LAMPKA PROJEKTOR COTOONS SMOBY Z POZYTYWKĄ! (1202478414) - Aukcje internetowe Allegro
lub ta:
EFEKTOWNA LAMPKA ŻÓŁW MORSKI - ŻÓŁW WODNY (1198522154) - Aukcje internetowe Allegro
poradźćie coś.. słyszałyście czy się przydają.. chodzi mi o to głównie aby nie zapalać małej światła przy usypianiu a coś żeby świeciło...
lub ta:
Nie wiem jak ta pierwsza ale ten żółw to na lampkę się nie nadaje moim zdaniem Moja przyjaciółka go ma, ona daje tylko takie te "gwiazdeczki" na suficie ale światła z niego niewiele...
lub ta:
żółtwik mi się bardziej podoba. my mamy lampkę z ikei teaki poł księzyc i taką lampkę lawa
Lampa rakieta lampka z woskiem lawa Lava okazja (1200289320) - Aukcje internetowe Allegro
i ta lawa daje mocno przyćmione światło , ale karmić przy tym się da :-)
martina969
Filipowa mama
Aga prosiłaś żebym napisała jak mały zareaguję na szczeniaka - uczniaczka...dziś dostał i spodobał się, tylko nie lubi jeszcze jak jest na najgłośniejszym ustawione i piesek zaczyna śpiewać wystraszył się...ale to może też dlatego że sam ma dzisiaj kiepski dzień i marudzi troszkę....ogólnie piesek jest super, milutki w dotyku i ma łagodny, przyjemny głos
Już sobie poradziłam Choć jeśli macie swoje typy fotelików to chętnie je poznam Wybrałam dwa foteliki:
Maxi Cosi Pearl z Isofix MAXI COSI PEARL 9-18 kg +BAZA FAMILY.FIX WAWA 24h (1205230641) - Aukcje internetowe Allegro - ten kupię jeśli samochód który jedziemy jutro obejrzeć (i na 99% kupić) ma isofix bo on nie ma opcji przypinania pasami
lub
Cybex Pallas/Solution X Fotelik CYBEX PALLAS/SOLUTION X ~~NOWY~~ 9-36 kg (1207257639) - Aukcje internetowe Allegro - ten jest super ze względu na to że to dwa foteliki w jednym No i małż ostatnio oglądał na TVN Turbo testy fotelików i tym się strasznie zachwycali
Tak czy inaczej oba zdobyły największą ilość punktów w testach z 2010 roku (w kwietniu) - Maxi Cosi Pearl numer 1 w kategorii 9-18, natomiast Cybex Pallas numer 1 w kategorii 9-36kg
Link dla chcących zobaczyć wyniki najnowszych testów:
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe 2010 :: sortowanie wg kryterium grupa
my sie chyba zdecydujemy na Pallas
my sie chyba zdecydujemy na Pallas
Krewetka ja jednak też, przekonuje mnie to że to fotelik 2w1 i posłuży naprawdę dłuuugo Oczywiście nie mówię już o jego bezpieczeństwie
reklama
N
nataliak
Gość
wiolan cos dla Ciebie: Pabobo : Luminaires et veilleuses tendres pour les enfants