reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja mam 2 kombinezony na 74, kupione na przecenie, za grosze. Z tego co się dowiadywałąm to rozm. 74 dzieci noszą najdłużej i pewnie do grudnia dadzą radę te dwa kombinezoniki co mam, a w styczniu kolejne wyprzedaża zimówek, więc teraz nie kupuję na 80.

reklama
Ja kupowałam kombinezon/spiwór na zimę rok temu, na wyprzedażach :p Mam na rozmiar 80 i dobrze, że taki wzięłam bo mam pewność że całą zimę przejeździmy w nim a mój dzieć należy do tych długich :)

alis jak jest taki mroz to sie z dzieckiem nie wychodzi z domu ;P czy w tym tanim lumpku kolo Ciebie sa moze kombinezony albo spiworki?

tyle tego bylo... najzabawniejsze zawsze sa laski ktore juz na 2lata przed slubem maja zaplanowane najdrobniejsze szczegoly jak kolor etykietek przy torebkach z herbata czy obraczki za 30tys z wiednia ;)

do slubu chce bombke ktora bede mogla potem zalozyc na jakies inne okazje i na pewno nie kupie jej na allegro bo mi sie figura po ciazy zmienila i rozmiar nie jest taki oczywisty. jesli nic innego mnie nie zachwyci w sklepach to kroj ma byc mniej wiecej taki:

D473.jpg

Nataliak sliczna ta sukienka.
jakbym miala jakas okazje specjalna teraz (i figure) to chetnie bym taka nabyla.

alis jak jest taki mroz to sie z dzieckiem nie wychodzi z domu ;P czy w tym tanim lumpku kolo Ciebie sa moze kombinezony albo spiworki?

Na spacery może nie ale czasem jest sytuacja że trzeba wyjść. Nie byłam tam ostatnio, także nie powiem Ci, ale jak zajdę tam przy okazji to spojrzę i dam znać.

reklama
Do góry