reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

alis mam ten pierwszy (niebieski) ja wcześniej go używałam tylko do sterylizacji, a odkąd podaję herbatkę czy słoiczki, to używam też funkcji podgrzewacza, fajne jest to, że może byc bez wody, co się sprawdza np w samochodzie

edit: ten drugi nie jest chyba samochodowy

No ten drugi nie jest do samochodu to fakt :p Ja się właśnie przymierzam do tego pierwszego choć cały czas zastanawiam się jeszcze nad innym, firmy Tufi (bo ma bardzo dobre opinie). No i koniecznie musi mieć funkcję podgrzewania w samochodzie w razie czego :p

reklama
czyli jesli jest oryginalna to sciagnieta z francji poza oficjalna dystrybucja.

lepiej nie, chyba ze od tego sprzedawcy Informacje o Użytkowniku Sophie_de_Vulli - Aukcje internetowe Allegro bo to oficjalny dystrybutor. ewentualnie mozesz sie zglosic do mnie ;)

tak w łasnie facet pisał, ze poza oficjalna dystrybucją
własnie wpisałam w google ......pisza rodzice ze sie sciera,,,,,,no Kasia u kuzynki ma ja ciagle w lapach i w buziolku ale wyglada fatalnie zyrafka.......ale dziewczyny sa zadowolone z zyrafki bo spełnia swe zadania...

haha własnie dostalismy poczta Lalke Lamaze.....Mała zdębiała jak jej posadziłam obok....hihi
kupiłam od babki która pisała ze jej córka wogóle sie nie nie bawiła.....wyglada idealnie a dałam za nią duzo mniej, żeby nie powtarzac kolorów ptaszka znalazłam taka co ma rajstopki w biało czarne paski i troszke inne kolorki......fajna szmacianka.....nasza pierwsza lala :D

Ostatnia edycja:
aldonta przy dluzszym intensywnym uzytkowaniu sie scieraja wiec jesli nic innego sie z nia nie dzieje to pewnie macie oryginaly :)

estragon wyslalam Ci pw.

aldonta przy dluzszym intensywnym uzytkowaniu sie scieraja wiec jesli nic innego sie z nia nie dzieje to pewnie macie oryginaly :)

estragon wyslalam Ci pw.

nie mam tego na zdjeciu ale jak zobaczyłam zyrafke u kuzynki to az sie zezłosciłam.....ale ona mnie uspokajała ze to przsez zabawe non stop, ze przynajmniej widac ze uzywa jej Kasiunia......bleeee.....xzyrafa bez cetek prawie.....hihiih

co w tej żyrafie jest takiego niezwykłego??

powiem tak....jak czytałam opis to myśąłłam sobie super.....jak ja kuzynka otworzyła ....wącham, dotykam i mysle sobie boszzzeee 55 zeta za piszczałke,,,,chyba zwariowałam.............ale teraz jak widze jak mała kuzynki i nasza Lenka ją miętoszą i gryza to jestem zadowolona..... moja kuzynka mówi ze z kazdym miesiacem co innego Mała gryzie bo tak zyrafka jest skonstruowana ze jak raczki rosna to łapie za szyje a jak były małe to szły nogi zyrafy do buziola....

reklama
Do góry