reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Byłam dziś w Smyku. Fajne czapki sa - 2szt. za 20zł, ale miałam jeszcze rabat -15% z gazetki i niecale 17 zł mi wyszło. To nieduzo zwazajac ze ostatnio kupiłam jej jedna myckę za 22 zł. Pozatym ciuszki drogie jak dla mnie,po 50zł za kiecki, 30zł za spioszki. Patrzyłam na książeczki, szukałam podobnej do nataliak to była tylko z playskool za prawie 70 zł :/

reklama
Czy kupowalyscie ubranaka w sklepach Crocodillo, 5-10-15, Besta, ReservedKids. Jak sie sprawuja? Podoba mi sie kilka rzeczy ale czesto wydaja mi sie jakosciowo niezbyt... Zwłaszcza w stosunku do ceny...
W 5-10-15 nakupowałam kiedyś bluzek dla starszego i po dwóch praniach były strasznie pomechacone,a prałam zgodnie z metkami.Ostatnio skusiłam się też niepotrzebnie na pajace dla Mateuszka i to samo...:baffled:Chociaż może zależy jaki ciuch,bo Dziewczyny niedawno polecały śpiworki zimowe z tej firmy.

Czy kupowalyscie ubranaka w sklepach Crocodillo, 5-10-15, Besta, ReservedKids. Jak sie sprawuja? Podoba mi sie kilka rzeczy ale czesto wydaja mi sie jakosciowo niezbyt... Zwłaszcza w stosunku do ceny...

z 5-10-15 mam pidżamki i kocyki - moim zdaniem są bardzo dobrej jakości
z reKids uważaj, bo mają zawyżoną rozmiarówkę, ale jakość jak najbardziej ok ;)

a mi zostało pół paki jeansowych huggiesów, które młodziak nosił w upalne dni - szkoda, że tak nagle zrobiło się zimno.. aż żal zakładać je pod ubranka :/

Czy kupowalyscie ubranaka w sklepach Crocodillo, 5-10-15, Besta, ReservedKids. Jak sie sprawuja? Podoba mi sie kilka rzeczy ale czesto wydaja mi sie jakosciowo niezbyt... Zwłaszcza w stosunku do ceny...[/QUOTE]

cocodrillo maja mała rozmiarówke i wszystko takie waskie jak na chudzielców.(moja mała ma brzusio)....ale bawełna ok po praniu

aha dzisiaj w tesco kupiliśmy chusteczki huggies pur i szału nie ma ;/ niby bez zapachowe ale ja tam czuje... i nie jest to śliczny zapach. Na plus jest tylko wyjmowanie, bo chusteczki nie ciągną się jedna za drugą a mi akurat na tym zależy no i cena, bo mniej niż 18zł za 4paczki..

reklama
w związku z tym że zrobiły się chłodniejsze dni położyłam dziś Jagodę pod kołdrą (wcześniej spała pod kocykiem) i mam problem, bo jakaś strasznie wielka ta kołdra mi się wydaje... :/ ma 135 x 100cm, a łóżeczko 120 x 60cm. Cała mi się zwija po bokach, a "w nogach" można by jeszcze jedno dziecko położyć jeśli tylko łóżeczko byłoby dłuższe... Szukałam na allegro i mniejsze kołdry jakie znalazłam to 120 x 90cm i nie wydaje mi się żeby to była duża różnica :/

kładziecie już dzieci pod kołderkami? jeśli tak, to jakie macie kołderki - też są takie duże?
nie wiecie, czy można dostać gdzieś mniejsze rozmiary kołder? np. 100 x 80cm? robią w ogóle takie?

Do góry