reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

nie polecam 5-10-15 i coccodrillo- jakośc na prawdę kiepska, po jednym praniu ubranka wyglądały jakby co najmniej przez rok były eksploatowane:/
Besty nie znam w ogóle
rekids- dobre, jak h&m, mamy kilka bodziaków i kurteczkę na jesień

reklama
powiem Wam ze na sama myśl ze będę musiała Lilianke ubierać w stosy ubrań w jesień i zime to jestem zla ze u nas nie ma lata cały rok

Lilianka nie lubi się ubierać?

ja musze odpukać w niemalowane, młody lubi się ubierać, sam pcha ręce w dziury, lubi zabawę w liczenie paluszków i do fotelika jak go wsadzam to się cieszy jak szalony, na szczęście, bo wiem, że niektóre dzieci dostają szału w foteliku i pasach

Moja też uwielbia się ubierać, nigdy nie marudzi :) Natomiast fotelik to jej usypiacz :p Tylko ją zapakujemy w niego, zapniemy pasy a ona już śpi ;P Pewnie już wie że za chwilę będzie kołysało ją w samochodzie i na samą myśl usypia ;)

reklama
jak dziecko bedzie w stanie samodzielnie trzymac taki kubeczek i zakuma ze mozna sie z niego napic, mysle ze okolo 6miesiaca moze sie to udac :)

Do góry