reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczyny, aż mi głupio, ale podnoszę cenę butków o 5 zł bo mi na większe rozmiary o wiele więcej nici wychodzi niż wcześniej robiłam. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Czyli 20zł/para + 4zł przesyłka

W takim razie tworzę kolejkę od nowa bo może ktoś nie będzie chciał zapłacić więcej niż się umawiałam wcześniej, proszę się zapisywać od nowa

Aga, biało-czarne butki właśnie kombinuje jak tu by zrobić żeby dobrze było, już 2 razy prułam bo wyglądało średnio

afi a jakie macie lozeczko? jesli 120x60 to do niego jest kolderka 120x90. mniejsze mozna pewnie gdzies na zamowienie zrobic. a co do spiworka to mamy jeden taki cienki bawelniany i dwa grube.

przylaczam sie do zachwytow nad ubrankami carter'sa :)

afi my mamy kilka róznych spiworków, cieńsze i grubsze, kołderka u nas odpada, bo młody się rozkopuje

bali mam podobny problem dlatego młody od 1 nocnego karmienia spi z nami :-)
tłumaczę sobie to tak, że zaraz wyrośnie i jużnigdy nie będzie taki malutki :-p

Nikita oczywiście ja nadal bym prosiła o buciki, na takie piekności cena jest i tak za mała
gdy nadejdzie moja kolejka to daj znać....

Afi my na tą chwilę mamy spiworek cieniutki letni i nie będę dokupywała narazie nowego bo dodatkowo przykrywam kocykiem i jest ok a spiworek na tyle go blokuje ze nie jest w stanie skopać kocyka

afi a jakie macie lozeczko? jesli 120x60 to do niego jest kolderka 120x90. mniejsze mozna pewnie gdzies na zamowienie zrobic. a co do spiworka to mamy jeden taki cienki bawelniany i dwa grube.

w związku z tym że zrobiły się chłodniejsze dni położyłam dziś Jagodę pod kołdrą (wcześniej spała pod kocykiem) i mam problem, bo jakaś strasznie wielka ta kołdra mi się wydaje... :/ ma 135 x 100cm, a łóżeczko 120 x 60cm. Cała mi się zwija po bokach, a "w nogach" można by jeszcze jedno dziecko położyć jeśli tylko łóżeczko byłoby dłuższe... Szukałam na allegro i mniejsze kołdry jakie znalazłam to 120 x 90cm i nie wydaje mi się żeby to była duża różnica :/

no właśnie chyba ta mniejsza kołdra byłaby lepsza, ale chyba juz nie będe kupowac, bo i pościel musiałabym kupić... :/
my mamy za cienkie śpiworki... albo poszukam cieplejszego, albo będe musiała jakoś opatentowac co z tą kołdrą...

reklama
Do góry