reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

mozecie polecic jakis dobry nawilzacz powietrza? juz za jakis miesiac zaczna grzac w kaloryferach i zrobi sie masakra wiec zakup konieczny przy malym dziecku a tyle tego na allegro ze nie wiemy na co sie zdecydowac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mozecie polecic jakis dobry nawilzacz powietrza? juz za jakis miesiac zaczna grzac w kaloryferach i zrobi sie masakra wiec zakup konieczny przy malym dziecku a tyle tego na allegro ze nie wiemy na co sie zdecydowac.

Nie podaję modelu bo sama jeszcze też nie zdecydowałam choć mam kilka na oku :p Podaję za to link do dobrego artykułu o nawilżaczach, są tam również wskazówki czym się kierować przy wyborze nawilżacza, może się przyda:
Nawilżacze powietrza - alergia, alergicy, Alergie, bakterie, filtr - Zdrowie - poradnikzdrowie.pl

polecałabym ręczniki pozawieszane na kaloryferach:-D:-p

Ręczniki owszem dobra metoda, ale czasem nie wystraczają. U mnie na przykład grzeją strasznie mocno i ja co zimę ręczniki rozwieszałam bo sama rady nie dawałam z tym powietrzem suchym ale teraz przy dziecku to nawilżacz będzie obowiązkowy :)

u nas nigdy jakoś nie były konieczne:p, a ogrzewanie mamy takie, że sami możemy sobie regulowac temperaturę, więc pewnie bez nawilżacza się obejdziemy

polecałabym ręczniki pozawieszane na kaloryferach:-D:-p

reczniki i pojemniki z woda na kaloryferach zupelnie sie nie sprawdzaja. mamy malutkie pokoje i spore kaloryfery bez mozliwosci regulacji, po prostu sa odkrecone na maksa i nic sie z tym nie da zrobic a grzeja u nas naprawde hardkorowo. do tego stare grube mury ktore trzymaja cieplo.

u nas nigdy jakoś nie były konieczne:p, a ogrzewanie mamy takie, że sami możemy sobie regulowac temperaturę, więc pewnie bez nawilżacza się obejdziemy

Regulację temperatury w grzejnikach również mamy, ale to nie wystarcza. Zresztą ja uwielbiam jak jest bardzo ciepło także nie lubię zmniejszać temperatury ale wtedy coś za coś. Nawilżacz w naszym przypadku będzie jak znalazł :)

jak bylam zima u znajomej ktora uzywa nawilzacza przy dwojce maluchow to tak fajnie miala w mieszkaniu ze zal bylo wracac do naszego suchego ;)

reklama
My zima trzymalismy zawsze temperature w granicach 22-25 stopni, ale powietrze i tak masakrycznie suche mielismy. Teraz jak jest Agusia to pewnie tez naliżacz bedzie trzeba zakupic ;) takze czekamy na opinie ;)

Czy kupowalyscie ubranaka w sklepach Crocodillo, 5-10-15, Besta, ReservedKids. Jak sie sprawuja? Podoba mi sie kilka rzeczy ale czesto wydaja mi sie jakosciowo niezbyt... Zwłaszcza w stosunku do ceny...

Do góry