reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

pewnie temat był przerabiant ale prosze o przypomnienie - jakie pieluszki poza pampersami sa godne polecenia? tj tansze a porownywalnie dobre? jaka jest tez roznica w cenie?
a moze ktos wie gdzie jest teraz promocja na pampers bo nie zalapalam sie na ostatnia tescowa?

reklama
corina my uzywamy pampers active baby i ostatnio w carrefourze były jumbopacki ale nie wiem, czy jeszcze są.
dadę też mamy, ale zakładam mu rzadko, bo jakieś nadal wielkie mi się wydają.
iedawno chyba nataliak polecała te z lidla

krewetka- a te wieloprzepływowe to są grubsze dziurki ?? używasz je do kaszek ? bo chce mieć pewność, żeby nie wydawać pieniędzy....

aga- tak, ale kaszka jest gęstsza i może nie lecieć. My mieliśmy problem nawet z mlekiem, że czasem się zatykała ta dziurka. Teraz jest ok i nie wiem czy to jakiś cud czy te mleko jest rzadsze.

nie, to jest taki krzyżyk, który sie rozszerza jak sie mocniej pociągnie, a TT kaszka to duża dziurka

elwiwas mi smoczki aventu pasują do butelek dr brown's, zauważyłam że one do wielu klasycznych butli pasują, więc prawdopodobnie jest też na odwrót - tzn smoczki innej firmy, o tej samej średnicy, będą pasować do Twoich butelek. Proponuje więc najpierw rozejrzeć się za smokami i dopasować do butelki - a nuż się uda i zaoszczędzisz na kupnie butelek. Sprawdź może te smoczki dr brown's bo oni mają 1 smoczki do końca 6 miesiąca, a dopiero później 2, więc pewnie te 2 już będą miały dziurkę przystosowaną do kaszek. Ale kupuj smoczki do butelek z szeroką szyjką dr. brown's, bo mają dwa rodzaje butli, smoczek tylko do tych z szeroką szyjką pasuje do butelek avent.

elwiwas avent ma do kaszek smoczki trojprzeplywowe czyli ze szczelina zamiast dziurek.

avent-smoczek-do-karmienia-trojprzeplywowy-3m-2szt-clarge.jpg

a my wczoraj poszaleliśmy po sklepach, zakupiliśmy ubranie na chrzest dla mnie, dla tatusia i dla Karolka, oczywiście:).

Poza tym w H&M mają teraz jakąś promocję, bo kupiłam Młodemu taki komplecik za 19 zł i dostałam kartę upominkową na 20 zł do wykorzystania do 1 września, także wzięłam jeszcze bodziaka za 19 zł:)

I w KappAhl też jeszcze są przeceny, body, rampersy za 9 zł:)

estragon my też dostaliśmy tę kartę w hm-ie i dzis sie przydała, kurteczka była za 59 zł i z rabatem wyszła za 39 zł - jak za darmo za kurtkę na zimę z polarem w środku, kolor jasno niebiesko kremowy

a to się jeszcze pochwalę:p

kupiłam dzisiaj Młodemu gryzaczki TT :
GRYZAK "DZIĄSEŁKO" 0+ TOMMEE TIPPEE 2 SZTUKI cena 20.99 PLN
w smyku były za 15 zł, ale zostało ostatnie opakowanie i mój chłop dostał gryzaczki w kolorze jak w linku:zawstydzona/y:
ale jakieś ogromne są, bo jeszcze mu się do buźki nie mieści

no i zwiedziłam h&m, a w GK się wycwanili i dopiero za zakupy za 80 zł dostaje się kartę rabatową, ale i tak kupiłam dziecku kombinezon na jesień i dwie czapeczki. jutro zrobię mu zdjęcie w kombinezonie i wstawię do grupy, wygląda tak ślicznie, że nie mogę się na niego na patrzec w tym kombinezonie:zawstydzona/y::-p:-D

reklama
estragon nie przejmuj się tymi kolorkami :-p
ale faktycznie, obe są duże, synek koleżanki dopiero w 6 miesiącu brał je do buźki :szok:

Do góry