reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja dostałam w prezencie takie ergonomiczne ONO malyturysta- dziecko w drodze - nosidło ergonomiczne ONO natural czerwone polecam bardzo, takie połączenie chusty z nosidełkiem :)
Super to nosidło. Szkoda, że mój jeszcze taki wiotki, bo też bym sobie jakieś sprawiła.

.....a czy któraś z Was interesowała się zabawkami K's Kids?

Tu link do różnych na allegro:
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

mają bardzo fajne książeczki- zabawki:tak: Ja kupiłam Frankowi taką fajną, czarno- białą z czerwonym (zresztą po angielsku nazywa się właśnie tak:-)) i jest super! Tylko nie mogę znaleźć linka na necie, zeby Wam pokazać....
Fajne te zabaweczki. Niektóre dość oryginalne.

A ja mam pytanie. Czym mierzycie dzieciom temperaturę? My kupiliśmy jakieś badziewie na podczerwień co za każdym razem pokazuje inną temperaturę... :/ Może macie jakiś dobry termometr do polecenia?

reklama
Super to nosidło. Szkoda, że mój jeszcze taki wiotki, bo też bym sobie jakieś sprawiła.

Fajne te zabaweczki. Niektóre dość oryginalne.

A ja mam pytanie. Czym mierzycie dzieciom temperaturę? My kupiliśmy jakieś badziewie na podczerwień co za każdym razem pokazuje inną temperaturę... :/ Może macie jakiś dobry termometr do polecenia?

Polecam ten:
Microlife: Termometry na podczerwień
niedawno była rozmowa o termometrach właśnie i poza mną kilka dziewczyn ma właśnie ten model i każda go chwali, ja też :p

dziewczyny jakie radzicie butelki ? my mamy awentu ale sprawa ze smoczkami wygląda tak, że ... 1 mają jedną małą dziurkę, 2- dwie małe dziurki, 3- trzy małe dziurki:wściekła/y:
A po poniedziałku wprowadzamy kaszkę więc mi nic nie poleci:wściekła/y: No chyba, że są awentu z większymi dziurami a ja nie wiem :crazy:

reklama
krewetka- a te wieloprzepływowe to są grubsze dziurki ?? używasz je do kaszek ? bo chce mieć pewność, żeby nie wydawać pieniędzy....

aga- tak, ale kaszka jest gęstsza i może nie lecieć. My mieliśmy problem nawet z mlekiem, że czasem się zatykała ta dziurka. Teraz jest ok i nie wiem czy to jakiś cud czy te mleko jest rzadsze.

Do góry