reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja przy starszym synku na zimę bardzo polubiłam komplety z polaru.Na to dawałam kocyk i okrycie wózka.Mały czuł się swobodnie i w razie czego mogłam jakąś warstwę zabrać.Niektóre kurteczki dla takich maluchów może i ciepłe,ale dziecko w nich jak mumia,ruszyć się ciężko.Na mrozy rozejrzę się za śpiworkiem podobnym jak Alis:tak:

Co do pieluch to kupiłam na próbę tescowe baby essentiales(zielone opakowania) i do kitu,u nas się nie sprawdziły-sztywne,grube,nie polecam.

reklama
dzieki za odp co do kombinezonu. Tak sobie sprawe przemyslalam ze jednak chyba kombinezon bedzie wygodniejszy dla malej.
Napiszcze jeszcze ile waszym zdaniem max zaplacic mozna za uzywany kombinezon w bardzo dobrym stanie. Tak orientacyjnie. Albo ile wy zaplaciliscie. Moze tez jakies rady na co zwrocic uwage przy zakupie?

My mamy taki śpiwór z 5 10 15, bardzo fajna rzecz bo można z niego zrobić kombinezon :p Oprócz tego mam też kurtkę i spodnie ogrodniczki oczywiście ocieplane :) Wszystko kupiłam jeszcze będąc w ciąży na wyprzedaży w zeszłą zimę :p

jejku, świetny jest ten kombinezon ;)))) wstapie chyba do 5-10-15 lookne czy w tym roku w kolekcji beda takie. Tylko pewnie cena bedzie zabójcza ;/

jejku, świetny jest ten kombinezon ;)))) wstapie chyba do 5-10-15 lookne czy w tym roku w kolekcji beda takie. Tylko pewnie cena bedzie zabójcza ;/

Ja go kupiłam za 49 zł przeceniony był z 99 zł. Jak byłam ostatnio w 5 10 15 to jeszcze wisiały(!) nadal przecenione :p Kupiłam go za namową przyjaciółki, bo miała taki sam dla swojego synka tyle że niebieski (mają dwie wersje kolorystyczne) i była nim zachwycona :) Faktycznie jest cieplutki i z super materiału i wewnątrz i na zewnątrz :)

ja miałam bardzo podobny ze Smyka, ale rozm 62 i ostatnio sprzedałam go na allegro za 40 zł:), ale był nowy z metkami, a kupiłam go chyba za 30 zł

dzieki za odp co do kombinezonu. Tak sobie sprawe przemyslalam ze jednak chyba kombinezon bedzie wygodniejszy dla malej.
Napiszcze jeszcze ile waszym zdaniem max zaplacic mozna za uzywany kombinezon w bardzo dobrym stanie. Tak orientacyjnie. Albo ile wy zaplaciliscie. Moze tez jakies rady na co zwrocic uwage przy zakupie?

ja kupiłam używany na metce jes 5-10-15 ;-)
a za używany dałam niecałe 10 zł :-)

reklama
Do góry