reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Tutaj zimy to nie ma więc nie wiem czy będę kupować kombinezon. A do Polski na zimę raczej nie pojedziemy.
Co do pieluszek to my testujemy obecnie pampers Simply Dry i nie są złe. Są dużo cieńsze od innych pieluszek których używaliśmy do tej pory. Najbardziej pasują mi Huggies z bawełną ale ciężko dostać 3. Jak znów je gdzieśzobaczęto kupię kilka paczek.
Co do pieluszek z tesco to 2 (żółte) były lepsze niż 3. A lidlowych jeszcze nie prubowaliśmy bo jakośnigdy nie ma 3 jak tam jesteśmy :/

reklama
Co do kombinezonów to ja też kupilam Jaśkowi na przecenie w 5-10-15 - dwa - jeden identyczny jak wkleiła Alis, tylko brązowy a drugi niebieski, ale trochę inny fason, ten niebieski ma jeszcze takie ociepane jakby butki i rękawiczki jednopalcowe, pryszyte tasiemką do rękawka. Są świetne, po przecenie dałam za jeden 36 zł. Ale to już było późną wiosną i to było wyprzedawane w ramach resztek, ten niebieski był trochę przybrudzony od leżenia i pewnie przewalania na półkach, ale po wypraniu nie ma śladu. Oba są na rozmiar 74, do grudnia na pewno Jasiek nie wyrośnie z tego rozmiaru, a od stycznia nowe przeceny i w razie "w" będę znowu polować na przecenach na 80 :tak:

komi - fajna ta chusta, jak nie zamierzasz szaleć z chusta non stop i latać w niej codziennie na spacerki, jak typowe chustomamy, to ja bym się skusiła za tą cenę :tak:

mi sie kiedys udalo kupic na allegro dwa kombinezony za 1zl! powinny byc ok na ta zime. polecam polowanie na allegro i lumpeksy.

od 19sierpnia do 1wrzesnia w realu mega pack huggiesow (rozmiar 3 - 84szt) za 36,75zl (dodatkowo konkurs: trzeba wyslac smsa i mozna wygrac parasolke, chyba chicco) i chusteczki pampers 6paczek za 24,95zl.

w moim przypadku pozostaje tylko allegro, mieszkmy na wsi, do większego miasta 20 km, jechać z małym buszować po lumpeksach to tragedia..
wolę jak młody śpi pooglądać allegro i zapolować ;-)

a tak w ogóle coś ciekawego teraz kupujecie? hehe, bo nie wiem, czy może coś mi brakuje, lub czegoś potrzebuję, a nie wiem :-p

komi - ja bym uważała... 50 pln piechota nie chodzi, dołożysz jeszcze trochę a będziesz mieć coś porządnego co potem jeszcze odsprzedasz za niewiele mniej.
te chusty nie są tkane skośnokrzyzowo co oznacza, że się rozciagają, szmacą i w dodatku cięższego dziecka nie poniosą. Część z nich też jest jednostronna czyli od tyłu masz białe przescieradło...

lepiej cos takiego: spokojnie za rok za 120 pln sprzedasz.
LENNYLAMB chusta tkana Błękitny Poranek IDEALNA! (1193984034) - Aukcje internetowe Allegro

komi - ja bym uważała... 50 pln piechota nie chodzi, dołożysz jeszcze trochę a będziesz mieć coś porządnego co potem jeszcze odsprzedasz za niewiele mniej.
te chusty nie są tkane skośnokrzyzowo co oznacza, że się rozciagają, szmacą i w dodatku cięższego dziecka nie poniosą. Część z nich też jest jednostronna czyli od tyłu masz białe przescieradło...

lepiej cos takiego: spokojnie za rok za 120 pln sprzedasz.
LENNYLAMB chusta tkana Błękitny Poranek IDEALNA! (1193984034) - Aukcje internetowe Allegro
własnie taka kupilam dokladnie taka sama tyle ze nowa i kolor tez taki sam he he:-)
moj zakup:-)

Ostatnia edycja:
reklama
komi czyli lennylamb? :-)
moja spisje się super, byliśmy na godzinnym spacerku w chuście :-)
mlody po 5 minutach już usnął :-)
jutro znów idziemy :-)

Do góry