reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

julita - Maję już w 4 pakujesz??? Bo mi zostało jeszcze pół paczki pampków activ i kilka sztuk premium care 3 i chcę już dokupić premium care, a nie chcę znowu zostać z opakowaniem za małych pieluch - jak przy 2 :eek:. teraz nie wiem czy dokupować te 3 czy wypaprać do końca activy i już4 premium kupować :confused:

]
lenkaa 4 u nas to już jest od jakiś 2tyg.;)...3 już była za mała;) a 4 są teraz akurat:)
Tylko w tych Huggisach to zapięcie mnie denerwuje bo po za tym wszystko jest ok;)

A co do nocnych moczeń to oczywiście Maje przewijam ok 3 jak się obudzi i rano 6-7...

reklama
U nas zmiana pieluchy rano. Zasikana niesamowicie, ale wiekszosc chyba sików produkuje rano bo jak na kamrieniu w nocy sprawdzam to najwyzej raz zasikana pieluszka.

my na razie 3 używamy, ale kończy mi się opakowanie i nie wiem jakie kupić dalej...Boję się że 4 będą jeszcze za duże, ale nie wiem czy opakowanie 3 to też nie za dużo i potem się w nie nie zmieści:)
Julita 4 są dużo większe od 3????

A jeśli chodzi o chusteczki z Auchana to mnie nie podpasiły, przede wszystkim ich zapach... mnie strasznie męczył, jakby były strasznie perfumowane....cieszyłam się jak je skończyłam

Teraz jeszcze wypróbuję chusteczek Huggis bo kupiliśmy w Tesco w promocji 2 za 1 :-)

Wy juz 4 używacie?:szok: to ja jako jedyna 2 i to prawie najstarsze dziecko???:szok:
tak tak:) Maja waży ok 7,5 kg i 3 były za małe..
my na razie 3 używamy, ale kończy mi się opakowanie i nie wiem jakie kupić dalej...Boję się że 4 będą jeszcze za duże, ale nie wiem czy opakowanie 3 to też nie za dużo i potem się w nie nie zmieści:)
Julita 4 są dużo większe od 3????

A jeśli chodzi o chusteczki z Auchana to mnie nie podpasiły, przede wszystkim ich zapach... mnie strasznie męczył, jakby były strasznie perfumowane....cieszyłam się jak je skończyłam

Teraz jeszcze wypróbuję chusteczek Huggis bo kupiliśmy w Tesco w promocji 2 za 1 :-)
Jest różnica między 3 a 4 głównie są dłuższe na plecki podchodzą i mnie to padowało bo z 3 kupa lądowała na plecach a że 3 była już za krótka to body było zawsze uwalene;)

dokładnie, pampki 4 są dłuższe, raczej niewiele szersze. My stosujemy na noc, żeby Prezesina miał wiecej luzu w gatkach ;-)

A teraz uwaga przyszły moje wyczekiwane pieluchy wielorazowe (pierwsza paka)
tadaaam:

Załączniki

• IMG_0048.jpg
    IMG_0048.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
dokładnie, pampki 4 są dłuższe, raczej niewiele szersze. My stosujemy na noc, żeby Prezesina miał wiecej luzu w gatkach ;-)

tadaaam:
Ale świetne wzory ;) najbardziej mi się te zwierzęce podobaja - tygrysek i łaciate ;)

reklama

tadaaam:

Jak wygląda sprawa z tymi pieluchami? Rozumiem, że normalnie sie je pierze, ale czy one są na bazie tetrówek, czy coś innego jest w środku? Nie są za grube? A jak z odparzeniami? Nie robią się? Zdaj relację jak już je sprawdzisz:)

Do góry